H Hyundai προσφέρει το υβριδικό Kona με το πρόσθετο προνόμιο i-Bonus ύψους 900 ευρώ.

H Hyundai προσφέρει το υβριδικό Kona με το πρόσθετο προνόμιο i-Bonus ύψους 900 ευρώ.

Hyundai: Εκπτωτικό bonus για το Kona

209.572 Επισκέψεις στο άρθρο

H Hyundai τρέχει προωθητικά εκπτωτικά προγράμματα σε μόνιμη βάση, σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της, ένα εκ των οποίων είναι και το Kona, το μικρό της SUV. Μάλιστα στην υβριδική του έκδοση ισχύει το πρόσθετο προνόμιο i-Bonus ΚΟΝΑ Hybrid, το οποίο προσφέρει έξτρα έκπτωση  900 ευρώ, με την αρχική του τιμή να ορίζεται στα 23.590 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Παράλληλα, για το ΚΟΝΑ Hybrid προσφέρεται πρόγραμμα χρηματοδότησης χαμηλού επιτοκίου 3,9% (+0,6% εισφορά), με ελάχιστη προκαταβολή 25% και περίοδο αποπληρωμής έως και 84 μήνες. Ενδεικτικά με το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Kona Hybrid με 7.077 ευρώ προκαταβολή και μηνιαία δόση από 229 ευρώ.

Το υβριδικό Hyundai Kona χρησιμοποιεί έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων GDI απόδοσης 105 ίππων τον οποίο και συνδυάζει με τον ηλεκτροκινητήρα των 43,5 ίππων. Η συνδυαστική απόδοση του συνόλου ανέρχεται στους 141 ίππους με ροπή 256 Nm, ενώ ό πως όλα το μοντέλα της φίρμας, διαθέτει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN