Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ηλεκτρικό Mokka με αυτονομία κοντά στα 300 χλμ. (+ τιμές και η γνώμη μας)

6.210 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2024)
Στο Mokka e, η επιτάχυνση έρχεται πολύ πιο δυναμικά λόγω της άμεσης απόκρισης και φυσικά απόλυτα αθόρυβα. Θα το εκτιμήσετε το τελευταίο, ειδικά μέσα στην πόλη

Στο Mokka e, η επιτάχυνση έρχεται πολύ πιο δυναμικά λόγω της άμεσης απόκρισης και φυσικά απόλυτα αθόρυβα. Θα το εκτιμήσετε το τελευταίο, ειδικά μέσα στην πόλη

Τέλος το ηλεκτρικό σύνολο του Mokka e αποδίδει 136 ίππους και 260 Nm ροπής, υποσχόμενο αυτονομία 324 χλμ., ωστόσο εσείς υπολογίστε καμιά 50αριά λιγότερα σε πραγματικές συνθήκες.


Στο Mokka e, η επιτάχυνση έρχεται πολύ πιο δυναμικά λόγω της άμεσης απόκρισης και φυσικά απόλυτα αθόρυβα. Θα το εκτιμήσετε το τελευταίο, ειδικά μέσα στην πόλη, όπως και τις μικρές διαστάσεις του που του χαρίζουν μια σχετική ευελιξία, αν και αυτό ισχύει για όλες τις εκδόσεις.

Από 22.900 η βενζίνη, από 28.100 το hybrid και από 31.500 το ηλεκτρικό

Το Opel Mokka μετά την πρόσφατη μείωση τιμής μέχρι και 4.300 ευρώ, είναι διαθέσιμο από 22.900 ευρώ στην έκδοση των 100 ίππων στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού Edition, ενώ 1.000 ευρώ ακριβότερη είναι η χειροκίνητη έκδοση των 136 ίππων. Η μοναδική αυτόματη έκδοση βενζίνης 130 ίππων είναι διαθέσιμη από 26.500 ευρώ, ενώ η νέα ήπια υβριδική έκδοση κοστίζει από 28.100 ευρώ. Τέλος το ηλεκτρικό Mokka μετά και την κρατική επιδότηση μπορεί να γίνει δικός σας από 31.500 ευρώ (μείον 2.000 ευρώ, εφόσον αποσύρεται κάποιο παλαιότερο όχημα). Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.   

Η γνώμη μας:

Το Opel Mokka διαθέτει πληθώρα επιλογών. Το ηλεκτρικό θα εξυπηρετήσει όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα μέσα στην πόλη και έχουν τη δυνατότητα οικιακής φόρτισης που κρατάει πολύ χαμηλά το κόστος και επίσης συμφέρει και για εταιρική χρήση.

Αντίστοιχα η νέα υβριδική έκδοση προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία κυρίως στις αστικές μετακινήσεις και ευκολία λόγω του αυτόματου κιβωτίου, συνεπώς πάλι θα λέγαμε βολεύει όσους κάνουν αρκετά χιλιόμετρα.

Από εκεί και πέρα αν το κόστος αγοράς είναι το νο. 1 κριτήριο, τότε οι βενζινοκίνητες εκδόσεις ταιριάζουν καλύτερα στο αγοραστικό σας προφίλ.
 

Σελίδα 1Opel Mokka σε βενζίνη ή ηλεκτρικό; Ή μήπως το νέο hybrid;
Σελίδα 2Το ήπια υβριδικό έχει 20% χαμηλότερη κατανάλωση συμφωνά με την Opel
Σελίδα 3Ηλεκτρικό Mokka με αυτονομία κοντά στα 300 χλμ. (+ τιμές και η γνώμη μας)
Mercedes
VITO POSO KALO EINAI