• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Το υβριδικό Hyundai Kona αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων 105 ίππων, και έναν ηλεκτροκινητήρα 43,5 ίππων.

Κινητήρας: Παράλληλο υβριδικό σύστημα 141 ίππων

162.846 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/7/2020

Το υβριδικό Hyundai Kona αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων GDI απόδοσης 105 ίππων, που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson και έναν ηλεκτροκινητήρα 43,5 ίππων. Αυτοί συνεργάζονται με την υποστήριξη μιας μπαταρίας ιόντων λιθίου που έχει χωρητικότητα 1,56 kWh, με τη συνδυαστική απόδοση του συστήματος να ανέρχεται στους 141 ίππους με ροπή 256 Nm.

Ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, το υβριδικό σύστημα κίνησης χρησιμοποιεί άλλοτε το συμβατικό κινητήρα και άλλοτε τον ηλεκτροκινητήρα ή σε μερικές φορές και τους δύο ταυτόχρονα. Έτσι το ηλεκτρικό υποβοηθά τον θερμικό κινητήρα όποτε χρειαστεί επιπλέον δύναμη και ο δεύτερος να αναλαμβάνει τη φόρτιση της μπαταρίας. Σε αστικές συνθήκες, όπως και στα υπόλοιπα υβριδικά συστήματα, το Kona εξασφαλίζει περιορισμένη χρήση του βενζινοκινητήρα. Επιπλέον, με τη βοήθεια του συστήματος ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης, ο ηλεκτροκινητήρας συνδράμει στην επιβράδυνση του αυτοκινήτου, φορτίζοντας τη μπαταρία.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

23 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  KONA

 
Σχολιάστε την είδηση 10 σχόλια