Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρεμιέρα για την τουρκική TOGG με ηλεκτρικό fastback
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για την τουρκική TOGG με ηλεκτρικό fastback

16.433 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2022)

Το παγκόσμιο ντεμπούτο της έκανε στην Έκθεση Consumer Electronics Show (CES), στο Λας Βέγκας η τουρκική εταιρεία TOGG, παρουσιάζοντας το ηλεκτρικό πρωτότυπο fastback πήρε την ονομασία «Transition Concept Smart Device» πριν βάλει στην παραγωγή το πρώτο της μοντέλο εντός του έτους!

Ηλεκτρικό fastback σχεδιασμένο από την Pininfarina

Η τουρκική TOGG είναι και επίσημα παρούσα στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας μάλιστα μεγάλες βλέψεις. Η τουρκική μάρκα που αναπτύχθηκε με την στήριξη του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη σύμπραξη πέντε τουρκικών εταιρειών (τον όμιλο Anadolu, τον BMC, τον όμιλο Kok, τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας Turkcell και τη Zorlu Holding, μητρική της εταιρίας κατασκευής τηλεοράσεων Vestel) ως πρώτο δείγμα γραφή παρουσίασε το «Transition Concept Smart Device». Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο τύπου fastback, το οποίο μάλιστα έχει σχεδιαστή από την πασίγνωστη ιταλική εταιρεία Pininfarina!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το σήμα της αντιπροσωπεύει την ενοποίηση Ανατολής και Δύσης

Το «Transition Concept Smart Device» χαρακτηρίζεται από την εταιρεία δυναμικό και καινοτόμο, διαθέτοντας ένα κομψό στυλ που τονίζεται από το αντίθετο άνοιγμα που έχουν οι πίσω πόρτες. Μάλιστα υπογραμμίζεται πως το φωτιζόμενο λογότυπο της TΟGG είναι μοναδικό σε αυτό το αυτοκίνητο και αντιπροσωπεύει την ενοποίηση των ανατολικών και δυτικών πολιτισμών. «Τα δύο βέλη στο σχέδιο του λογότυπου αντιπροσωπεύουν τη συγχώνευση Ανατολής και Δύσης, σχηματίζοντας έναν πολύτιμο λίθο στο κέντρο», δήλωσε ο Gurcan Karakas, Διευθύνων Σύμβουλος της TOGG. «Επιπλέον, το λογότυπό μας τονίζει ότι η TOGG είναι μια εταιρεία που συνδέει την τεχνολογία και τους ανθρώπους στη συγκυρία του σήμερα και του αύριο μέσω των λύσεων κινητικότητας που βελτιώνουν τη ζωή».

Εσωτερικό με οθόνες

Στο εσωτερικό, το TOGG Transition Concept Smart Device διαθέτει ένα σπορ τιμόνι, τέσσερα μονά καθίσματα με ενσωματωμένες ζώνες ασφαλείας και μια πληθώρα οθονών infotainment. Σε ότι αφορά τεχνικές λεπτομέρειες για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δεν δόθηκαν πληροφορίες. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
NOS AXIZEI