Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην πρόσφατη ΙΑΑ 2014, η MAN παρουσίασε μια νέα υβριδική έκδοση του TGX που προορίζεται για χρήση σε δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων.

Στην πρόσφατη ΙΑΑ 2014, η MAN παρουσίασε μια νέα υβριδική έκδοση του TGX που προορίζεται για χρήση σε δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων.

Πρεμιέρα για το MAN TGX Hybrid Concept

1.451 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2014)

Η MAN Truck & Bus πραγματοποίησε στην πρόσφατη ΙΑΑ 2014 την παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου υβριδικού φορτηγού που προορίζεται για χρήση σε μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ειδικών, τα υβριδικά οχήματα αναμένεται να αποτελέσουν την πιο βιώσιμη λύση στοπροσεχές μέλλον, στην προσπάθεια για μείωση του κόστους και στον κλάδο τωνεπαγγελματικών οχημάτων.

Ωστόσο, αναλύσεις και έρευνεςέχουν αποδείξει πως οι διάφορες κατηγορίες επαγγελματικών οχημάτων (ελαφρά,φορτηγά, λεωφορεία), απαιτούν διαφορετικές λύσεις ως προς τα υβριδικά συστήματακινητήρων, προκειμένου να είναι αποδοτικές.

Για τον λόγο αυτό, η MAN έχειπαρουσιάσει το πρωτότυπο όχημα «Metropolis» που αφοράσε ένα πλήρως ηλεκτροκίνητο φορτηγό για χρήση εντός του αστικού ιστού (π.χ. ωςαπορριμματοφόρο) ωστόσο, στην πρόσφατη ΙΑΑ 2014 παρουσίασε μια ακόμηεξειδικευμένη και πολλά υποσχόμενη λύση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO