Την σπορ προσέγγιση τονίζει τόσο η παρουσία του start button στο τιμόνι, όσο και τα μονοκόμματα μπάκετ καθίσματα, με το σήμα της CUPRA, την εξαιρετική στήριξη και τον προσδιορισμό μιας χαμηλής θέσης ο
6 Φωτογραφίες »

Την σπορ προσέγγιση τονίζει τόσο η παρουσία του start button στο τιμόνι, όσο και τα μονοκόμματα μπάκετ καθίσματα, με το σήμα της CUPRA, την εξαιρετική στήριξη και τον προσδιορισμό μιας χαμηλής θέσης οδήγησης.

Εσωτερικό: Ποιοτική και σύγχρονη καμπίνα, με στοχευμένες σπορτίφ πινελιές

10.359 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2023)

Εσωτερικό: Ποιοτική και σύγχρονη καμπίνα, με στοχευμένες σπορτίφ πινελιές


Προσεγμένη εργονομία, σωστή θέση οδήγησης και σπορτίφ πινελιές λόγω ST-Line X έκδοσης βλέπουμε στην καμπίνα του Ford Kuga.
6 Φωτογραφίες »

Προσεγμένη εργονομία, σωστή θέση οδήγησης και σπορτίφ πινελιές λόγω ST-Line X έκδοσης βλέπουμε στην καμπίνα του Ford Kuga.

Το εσωτερικό των τριών μοντέλων ακολουθεί τις σύγχρονες επιταγές συνδεσιμότητας, είναι φροντισμένο ποιοτικά ενώ από σχεδιαστικής πλευράς κάθε μοντέλο προβάλλει τη δική του, σπορτίφ λογική. Ξεκινώντας με την καμπίνα της Tonale, βλέπουμε εξαιρετική ποιότητα με ρετρό αισθητική και προσέγγιση αφιερωμένη στην ιστορία της μάρκας στους (3-άκτινο τιμόνι με το κουμπί της μίζας σε αυτό, αλουμινένια paddles κ.ά.). Στο κέντρο του ταμπλό βλέπουμε οθόνη αφής 10,25 ιντσών και έναν ευμεγέθη πίνακα οργάνων (12,25 ιντσών).
 
Ανοίγοντας την πόρτα του CUPRA Formentor υπάρχει ταμπλό με ευθείες καθαρές γραμμές, υλικά από το πάνω ράφι, προσεγμένο φινίρισμα και μπόλικη ψηφιακή τεχνολογία. Υπάρχει μία στάνταρ 12άρα touchscreen, ένας μοντέρνος digital πίνακας και διάφορες μπρονζέ πινελιές που δημιουργούν ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.
 
Όσον αφορά το Ford Kuga, κι εδώ το σπορτίφ ύφος κυριαρχεί ελέω της έκδοσης ST-Line X (π.χ. κόκκινες ραφές στο τιμόνι και διάφορα σημεία του εσωτερικού). Ποιοτικά έχουμε μία καλοφτιαγμένη καμπίνα, πλήρως ψηφιοποιημένη (8άρα οθόνη) με το digital καντράν να αλλάζει χρώμα αναλόγως του επιλεγμένου drive mode.

Σελίδα 1Και SUV, και στρίβουν, και Plug-in. Tonale, Formentor ή Kuga;
Σελίδα 2Value for money: Πόσο κάνουν στη λιανική, ποια είναι η μηνιαία δόση τους & τι εξοπλισμό έχουν;
Σελίδα 3Εσωτερικό: Ποιοτική και σύγχρονη καμπίνα, με στοχευμένες σπορτίφ πινελιές
Σελίδα 4Χώροι: Το Ford Kuga έχει πορτ-μπαγκάζ και χώρους που φτάνουν για ένα... λόχο
Σελίδα 5Κινητήρας: Η Alfa Romeo Tonale είναι η μόνη 4κίνητη & έχει τα περισσότερα άλογα (280 PS)
Σελίδα 6Οδική συμπεριφορά: Το CUPRA Formentor είναι το πιο ευχάριστο στο δρόμο Plug-in hybrid
Σελίδα 7Η γνώμη μας, μετρήσεις, τιμές & τεχνικά χαρακτηριστικά
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER