ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως το μοντέλο θα βασιστεί στην ηλεκτρική έκδοση του Vitο που βλέπετε στην εικόνα.

Στην εικόνα βλέπετε την ανανεωμένη V-Class.

Στη Γενεύη με νέο ηλεκτρικό βαν η Mercedes

2.688 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2019)

Ένα νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό βαν θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η Mercedes, στο οποίο θα δώσει την ονομασία «Concept EQV».

Με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ανανεωμένης V-Class, ο γερμανός κατασκευαστής αυτοκινήτων ανακοίνωσε την επικείμενη άφιξη του Concept EQV. Το όχημα αναμένεται να τεθεί ως αντίπαλος του ID Buzz της Volkswagen, που αποτελεί ένα ηλεκτρικό βαν ομοιόμορφου μεγέθους που έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα μπει στη γραμμή παραγωγής.
 
Η Mercedes-Benz συνεχίζει να κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό βασικές πληροφορίες για το Concept EQV, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα βασιστεί στην ηλεκτρική έκδοση του Vito και θα επωφελείται από μία μπαταρία χωρητικότητας τουλάχιστον 100 kWh.
 
Μάλιστα σε δηλώσεις του σε διεθνή μέσα, ο επικεφαλής μηχανικός του τμήματος βαν της Mercedes, Andreas Hasselwander, δήλωσε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία είχε εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας plug-in υβριδικής V-Class, αλλά αποφάσισε ότι ένα ηλεκτρικό μοντέλο είναι προτιμότερο και με αυτόν τον τρόπο θα πορευτεί.
 
Τέλος σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος, όπως και με άλλα μοντέλα Mercedes-Benz EQ, το Concept EQV θα διαφοροποιηθεί από αυτά που εξοπλίζονται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, λαμβάνοντας νέες λεπτομέρειες στο αμάξωμα. Μέρος αυτού θα αποτελεί μία εξατομικευμένη γρίλια και κομψούς LED προβολείς.

Mercedes
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI