Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στη Μύκονο με το eco-friendly καταμαράν του ο Alonso
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στη Μύκονο με το eco-friendly καταμαράν του ο Alonso

5.112 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2022)

Στη Μύκονο βρέθηκε ο Fernando Alonso, ο οποίος έφτασε στο νησί των ανέμων με το νέο eco-friendly καταμαράν και τη σύντροφό του για λίγες ημέρες διακοπών!

Ζωάρα στη Μύκονο για τον Ισπανό «πιλότο»

Το πρωτάθλημα της Formula 1 έχει σταματήσει για λίγες εβδομάδες προκειμένου τα στελέχη των ομάδων να έχουν την ευκαιρία ολιγοήμερων διακοπών και όπως φαίνεται ο Fernando Alonso δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έτσι ο Ισπανός οδηγός μαζί με την σύντροφό του, Andrea Schlager επέλεξαν και βρέθηκαν στη Μύκονο για λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο νησί μαζί με το οικολογικό καταμαράν που διαθέτει

Μάλιστα ο 41χρονος «πιλότος» της Alpine έφτασε στο «νησί των ανέμων» με το οικολογικό καταμαράν το οποίο διαθέτει εδώ και περίπου ένα χρόνο. Έχοντας την ονομασία 60 Sunreef Power Catamaran, το ιδιαίτερο αυτό πλωτό έχει μήκος 18,3 μέτρων και κινείται από δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 490 ίππων (2 κινητήρες ισχύος 245 ίππων). Μάλιστα υπάρχουν προηγμένα πάνελ που καλύπτουν περίπου 70 τετραγωνικά μέτρα από το εξωτερικό του σκάφους, επιτρέποντας την παραγωγή εώς και 14 kWp ενέργειας, η οποία αποθηκεύεται σε μπαταρίες 320 kW. 

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Alonso έχει όλες τις ανέσεις στο καταμαράν κάνοντας μάλιστα και τη γυμναστική του με θέα τα καταγάλανα ελληνικά νερά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Autotriti.gr