Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η κόκκινη Enzo
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η κόκκινη Enzo

Supercars σε δημοπρασία

2.655 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2015)

Ο οίκος δημοπρασιών Bonhams βγάζει στο σφυρί 4 supercars που ο κάθε συλλέκτης που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει στη κατοχή του.

Οι λάτρεις των εξωτικών αυτοκινήτων θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τέσσερα supercars που δημοπρατούνται στον οίκο Bonhams, πρώην ιδιοκτησίας ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών. Πρόκειται για τρεις Ferrari και μία Rolls-Royce Phantom.
Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι πλειοδότες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στις Enzo, California, 599 GTB της Ιταλικής φίρμας και μιας Rolls-Royce Phantom, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail το συνολικό ποσό για όλα τα οχήματα, που θα εισρεύσει στον οίκο, αναμένεται να ξεπεράσει το 1,5 εκ. ευρώ.
Τα πολυτελή αυτοκίνητα έχουν κατασχεθεί από τον Alexander Surin, καταδικασμένο για διακίνηση ναρκωτικών, ο οποίος πλέον ζει ως φυγάς στο Dubai. Μάλιστα εξΆ αιτίας της λατρείας του για τα σπορ αυτοκίνητα του δόθηκε το παρατσούκλι "Don Car-Leone".
Αυτό σίγουρα προσδίδει μία αίγλη στους απανταχού μαγεμένους από το μυστήριο της παρανομίας, αφού κατέχοντας το αυτοκίνητο ενός μαφιόζου πάντα θα σκέφτεσαι τι μπορεί να έχει συμβεί μέσα στο αυτοκίνητο που βρίσκεσαι…

Η μαύρη 599 GTB

Η μαύρη 599 GTB

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO