ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στα σχέδια της Audi φέρεται να είναι και μία έκδοση RS για το S5 Sportback

Στα σχέδια της Audi φέρεται να είναι και μία έκδοση RS για το S5 Sportback

Σχέδια για RS5 Sportback

2.551 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2016)

Πιο πιθανό από ποτέ φαίνεται το ενδεχόμενο μιας RS5 Sportback έκδοσης από την Audi, καθώς φήμες θέλουν τη γερμανική φίρμα να έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως» για τη σχεδίασή της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το επόμενο μεγάλο project της Audi Sport, περιλαμβάνει μία σχεδίαση που θα βασίζεται στο S5 Sportback και η οποία θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα RS5 Sportback.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η γερμανική μάρκα εργάζεται ήδη για τα μοντέλα RS5 Coupe και Cabriolet, γεγονός που θα έκανε ακόμη πιο εύκολη μια τέτοια μεταβολή. Η Audi έχει ήδη κάνει άλλωστε, μία αντίστοιχη κίνηση, όταν λάνσαρε στην αγορά το RS7 Sportback και άρα μόνο απίθανο δεν θα πρέπει να θεωρείται να επιβεβαιωθούν οι φήμες και για το μικρό του «αδερφάκι». 
Όσον αφορά το πως θα είναι ένα τέτοιο νέο μοντέλο, με βάση το RS5 Coupe, η υποτιθέμενη RS5 Sportback θα διαθέτει λογικά κινητήρα V6 υπερτροφοδοτούμενο, ο οποίος και θα αποδίδει κάτι παραπάνω από 450 άλογα.
 
Με δεδομένο μάλιστα, ότι το Audi RS5 Coupe αναμένεται να λανσαριστεί σε περίπου 18 μήνες, στις αρχές του 2018, μια πιθανή έκδοση RS για το Sportback μοντέλο, θα μπορούσε να έρθει στην αγορά 6 μήνες αργότερα και άρα 18 μήνες από σήμερα.
 
Εσείς τι πιστεύετε; Θα πρέπει η Audi να βγάλει και ένα νέο μοντέλο RS5 Sportback;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
LEASING CONNECT VS DOBLO