ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στη Γερμανία με όσο το δυνατόν γίνεται λιγότερο καμουφλάζ εντοπίστηκε η νέα Mercedes GLE.

Σχεδόν ακαμουφλάριστη η νέα GLE (+vid)

3.316 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2018)

Στη Γερμανία με όσο το δυνατόν γίνεται λιγότερο καμουφλάζ εντοπίστηκε η νέα Mercedes GLE.

Σχεδόν ακάλυπτη εντοπίστηκε η νέα Mercedes GLE η οποία είναι πολύ πιθανό να κάνει σύντομα την επίσημη αποκάλυψή της, αν αναλογιστούμε πως οι άνθρωποι της φίρμας δεν έκαναν κάτι για να καλύψουν το επερχόμενο SUV, το οποίο έφερε ελάχιστη ποσότητα καμουφλάζ.
 
Βλέποντας το γερμανικό μοντέλο από βίντεο που ήρθε στην «επιφάνεια», είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι ανασχεδιασμένα, όντας κομψότερα, ενώ όπως όλα δείχνουν τα ενώνει μία μεταλλική ράβδος, η οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι καλυμμένη με μαύρη ταινία.
 
Μπορεί να μη καταφέραμε να δούμε το εμπρόσθιο μέρος, ωστόσο από παρελθοντικές διαρροές έχει γίνει γνωστό πως και εκεί αναμένεται να δούμε νέα φωτιστικά σώματα αλλά και μια διαφορετική διακόσμηση στη γρίλια, ενώ στο εσωτερικό θα είναι εγκατεστημένο το νέο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας MBUX της Mercedes με ένα ζευγάρι από πλήρως ψηφιακές οθόνες να είναι το επίκεντρο.
Τέλος στα μηχανικά σύνολα, επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο πως η κορυφή ανήκει στην AMG GLE 63 η οποία θα έχει τον τετράλιτρο V8 κινητήρα με δύο τούρμπο και όχι τον επίσης V8 των 5,5 λίτρων. Η ισχύς θα φτάνει τους 600 ίππους, με πιθανότητα να τους ξεπερνά. 
 

Hyundai
Citroen