Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Skoda Karoq: Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων είναι 19.000 ευρώ

7.147 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2024)
Skoda Karoq: Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων είναι 19.000 ευρώ
3 Φωτογραφίες »

Το λανσάρισμα του Skoda Karoq έγινε το 2017, με την εταιρεία να ανανεώνει το μοντέλο το 2021 και την παραγωγή να συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το εσωτερικό διακατέχεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής, κάτι που αυξάνει την αίσθηση πολυτέλειας, με τη μεγάλη οθόνη του συστήματος infotainment και τον προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων –που είναι πλήρως διαμορφώσιμος- να ενισχύουν το τεχνολογικό στοιχείο. Αναλόγως του πακέτου εξοπλισμού, στο Skoda Karoq μπορούμε να βρούμε υλικά όπως το δέρμα και η alcantara, κάτι που ισχύει για το μοντέλο που δοκιμάσαμε ως μεταχειρισμένο.


Εκτός από ποιοτική, η καμπίνα του Skoda Karoq είναι και ευρύχωρη, με το πίσω κάθισμα να μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 3 ενήλικες επιβάτες. Στις extra επιλογές υπάρχει συρόμενο πίσω κάθισμα, το οποίο μετακινείται εμπρός-πίσω και αυξάνει τη χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ ή τον «αέρα» για τα πόδια των πίσω επιβατών. Στα συγκεκριμένα μοντέλα ο όγκος του χώρου αποσκευών μεταβάλλεται από τα 479 έως τα 588 λίτρα, ενώ στα οχήματα με σταθερό πίσω κάθισμα, το πορτ-μπαγκάζ έχει όγκο 521 λίτρα.

Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων Skoda Karoq είναι τα 19.000 ευρώ, με τις τιμές να κυμαίνονται από 13.000 έως 30.000 ευρώ και να εξαρτώνται από τον εξοπλισμό, το μοτέρ, το έτος κατασκευής και τη συνολική κατάσταση του εκάστοτε οχήματος.

Εδώ θα διαβάσετε αναλυτικά τη δοκιμή του Skoda Karoq ως μεταχειρισμένο.

Σελίδα 1Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Dacia Duster VS Skoda Karoq
Σελίδα 2Dacia Duster 2017-2024: Μεταχειρισμένα κοστίζουν κατά μέσο όρο 18.000 ευρώ
Σελίδα 3Skoda Karoq: Ο μέσος όρος τιμών των μεταχειρισμένων είναι 19.000 ευρώ
Σελίδα 4Dacia Duster και Skoda Karoq: Πόσο καλά είναι ως μεταχειρισμένα;
Autotriti.gr
SEAT XENOIASTOI