ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια νέα συνεργασία μεταξύ Samsung και Audi ανακοινώθηκε.

Μια νέα συνεργασία μεταξύ Samsung και Audi ανακοινώθηκε.

Συνεργασία Audi-Samsung

3.669 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2017)

Η Samsung θα είναι ο νέος συνεργάτης της Audi για τα συστήματα infotainment των μοντέλων, καθώς θα παρέχει την επόμενη γενιά των επεξεργαστών Exynos.

Η Samsung ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας συνεργασίας με την Audi. Ο κορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός θα συνεργαστεί με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, παρέχοντας την επόμενη γενιά των επεξεργαστών Exynos, για τα συστήματα infotainment των μοντέλων της Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
H συνεργασία αποτελεί μέρος του προγράμματος PSCP, το οποίο ξεκίνησε από την Audi πριν 7 χρόνια, με στόχο να εισάγει τεχνολογίες υψηλών στάνταρ στην ποιότητα, απόδοση και αξιοπιστία, για αυτοκινητική χρήση. Η Samsung θα παρέχει τους νέους επεξεργαστές για να γίνουν βάση σε ακόμη καλύτερα infotainment συστήματα για το μέλλον.

Ο Alfons Pfaller, επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης Infotainment της Audi, είπε για το γεγονός: «Με τους επεξεργαστές Exynos, η Samsung έχει αποδείξει ότι ηγείται της απόδοσης, της αξιοπιστίας και της καινοτομίας στον τομέα της τεχνολογίας. Μέσα από το πρόγραμμα PSCP, θα δουλέψουμε μαζί για να παρέχουμε την καλύτερη infotainment εμπειρία, στο επίπεδο που περιμένουν οι οδηγοί από εμάς.»

Με την σειρά του, ο Charlie Bae της Samsung, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι άκρως ικανοποιημένη να αποτελεί μέρος της εξέλιξης της τεχνολογίας στην αυτοκίνηση και ότι η Samsung «είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο να παρουσιάσει αξιόπιστες αλλά και αποδοτικές λύσεις στην Audi».  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
ODIGOS AGORAS LINGLONG