Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Porsche εκτιμά ότι το 911 GT2 RS θα χρειαστεί λιγότερα από τρία δευτερόλεπτα για να πιάσει τα 100 km.

H Porsche εκτιμά ότι το 911 GT2 RS θα χρειαστεί λιγότερα από τρία δευτερόλεπτα για να πιάσει τα 100 km.

Τα χαρακτηριστικά της GT2 RS +(vid)

2.585 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2017)

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την Porsche GT2 RS, ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας. Διαβάστε περισσότερα.

Πρώτα από όλα, όπως φαίνεται η εταιρεία αποφάσισε πως μόνο η έκδοση GT2 RS και όχι αυτή της GT2 θα είναι διαθέσιμη για την 911 και όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο αναμένεται να καταφθάσει στις αγορές τα επόμενα χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η κάρδια του αυτοκίνητου θα είναι ένας κινητήρας 3,8 λίτρων  biturbo, που
προέρχεται από την Turbo S, αλλά με μεγαλύτερους υπερσυμπιεστές, αυξημένη δύναμη και ένα νέο, ελαφρύ σύστημα εξάτμισης. Μάλιστα σε δηλώσεις του το αφεντικό της  Porsche GT, Andreas Preuninger επισημαίνει ότι το νέο GT2 RS δεν πρόκειται να είναι απλώς μια turbo S, αλλά ένα πλήρως ανασχεδιασμένο αυτοκίνητο.

Προς το παρόν η μάρκα αναφέρει πως ο αναβαθμισμένος κινητήρας μπορεί να προσφέρει ιπποδύναμη άνω των 641 αλόγων με ροπή 750 Nm, παρόλο που οι αριθμοί πιθανότατα θα αυξηθούν στα αυτοκίνητα παραγωγής. ¨ολη αυτή η δύναμη θα διοχετεύεται στον πίσω άξονα μέσω ενός κιβωτίου PDK επτά ταχυτήτων.
Το νέο 911 GT2 RS αναμένεται να ζυγίζει λιγότερο από 1.500 κιλά, λόγω της νέας τεχνολογίας γυαλιού, Gorilla Glass, που χρησιμοποιούν τα smartphones, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να μην προσθέσουν στο αυτοκίνητο το σύστημα infotainment, αλλά και τον κλιματισμό, αφαιρώντας έτσι περισσότερο βάρος. Μεταξύ των προαιρετικών πακέτων που θα προσφερθούν αναμένεται να είναι το Weissach, που θα κόψει 30 κιλά από το αυτοκίνητο, έχοντας μεταξύ άλλων τροχούς μαγνησίου και οροφή από ανθρακονήματα.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, η Porsche εκτιμά ότι το 911 GT2 RS θα χρειαστεί λιγότερα από τρία δευτερόλεπτα για να πιάσει τα 100 km και κάτω από εννέα δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει το σπριντ 0-200 km / ώρα.

Η προετοιμασία είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες, οπότε το αυτοκίνητο πιθανότατα θα αποκαλυφθεί πριν από το τέλος του 2017, ενώ πληροφορίες σχετικά με το κόστος αγοράς δεν έχουν γίνει γνωστές.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
Autotriti.gr