ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Concept EQ A σχεδιάζεται να γίνει η βάση της ηλεκτρικής γκάμας EQ της μάρκας.

Το Concept EQ A σχεδιάζεται να γίνει η βάση της ηλεκτρικής γκάμας EQ της μάρκας.

Teaser του ΕQ A Concept (+vid)

2.031 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2017)

H Mercedes θα παρουσιάσει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης το Concept EQ A που θα αποτελέσει την βάση της γκάμας ΕQ της φίρμας. Δείτε το video teaser και σε τι ποσό θα διαμορφωθεί η τιμή του.

Mετά την αποκάλυψη μιας teaser εικόνας από την Μercedes, ο γερμανικός κολοσσός κατασκευής αυτοκινήτων έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα λίγες παραπάνω πληροφορίες για το επερχόμενο ηλεκτρικό Concept EQ A.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H γερμανική φίρμα θα είναι ιδιαίτερα απασχολημένη κατά τη διάρκεια του Σαλονιού της Φρανκφούρτης, καθώς αναμένεται το υπεραυτοκίνητο ΑΜG Project One να αιχμαλωτίσει πολλά βλέμματα.

Το Concept EQ A σχεδιάζεται να γίνει η βάση της ηλεκτρικής γκάμας EQ της μάρκας με σκοπό να ανταγωνιστεί την BMW i3 ή ακόμα και το Model 3 της Τesla. Mέσα από το video μπορούμε να δούμε ότι το μοντέλο έχει hatchback αμάξωμα ενώ έχει δανειστεί πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων από την Α-class, υιοθετώντας πάντως αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως η ξεχωριστή του γρίλια. Το μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα ΜΕΑ της φίρμας και η ισχύς του θα πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ με την δυνατότητα να προστεθεί άλλο ένα στο μέλλον, αν κριθεί απαραίτητο.
 
Το πρώτο μοντέλο που θα μπει στη γραμμή παραγωγής θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το EQ C SUV το 2020 ενώ θα ακολουθήσει το μοντέλο παραγωγής του EQ A concept.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι η τιμή του θα διαμορφωθεί στα 40.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Skoda
PROTATHLITES EGGYHSEON