Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

«Κορμιά πέφτουν» για τον νέο κινητήρα με το οποίον εξοπλίζεται το τελευταίο μοντέλο της Cadillac.

Ο νέος κινητήρας twin-turbo V8 4,2 λίτρων αποκαλύφθηκε στη νέα Cadillac CT6-V.

Στην κορυφαία του έκδοση προσφέρει 550 ίππους και 850 Nm.

«Θα πάρουν το μοτέρ πάνω από το πτώμα μου»

2.070 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2019)

«Κορμιά πέφτουν» για τον νέο κινητήρα με το οποίον εξοπλίζεται το τελευταίο μοντέλο της Cadillac, με τον Πρόεδρο της φίρμας να ορθώνει ανάστημα και να ξεκαθαρίζει στις άλλες μάρκες που ανήκουν στην οικογένεια της General Motors, ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο μοτέρ.

Ο νέος κινητήρας twin-turbo V8 4,2 λίτρων που αποκαλύφθηκε στη νέα Cadillac CT6-V, στην κορυφαία του έκδοση προσφέρει 550 ίππους και 850 Nm ροπή κάτι που έκανε τις υπόλοιπες μάρκες που ανήκουν στην General Motors να σκέφτονται να τον εντάξουν σε κάποια από τα μοντέλα τους.
 
Ωστόσο μία τέτοια προοπτική φαίνεται πως βρίσκει αντίθετο τον Πρόεδρο της αμερικανικής μάρκας κάτι που ο ίδιος κατέστησε σαφές με δηλώσεις του. Ερωτώμενος λοιπόν από αμερικανούς δημοσιογράφους εάν άλλες μάρκες θα πάρουν τον Blackwing κινητήρα, ο Steve Carlisle δήλωσε «πάνω από το νεκρό μου σώμα».

Το νέο μοτέρ συνδυάζεται με 10άρι αυτόματο κιβώτιο και πριν αποκαλυφθεί στην CT6-V, υπήρχαν εικασίες ότι θα μπορούσε να τροφοδοτήσει μια μελλοντική έκδοση της Corvette. Ωστόσο κάτι τέτοιο για την ώρα φαίνεται δύσκολο, αφού ο Steve Carlisle φαίνεται αποφασισμένος να υπερασπιστεί μέχρι τέλους το νέο κινητήρα.
 
Η παραγωγή του κινητήρα Blackwing γίνεται από το Κέντρο Επιδόσεων της GM στο Bowling Green του Kentucky.

TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia