ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πριν αγοράσεις αυτοκίνητο: Γιατί το autotriti είναι one stop shop ενημέρωσης 24/7

 Σχολιάστε 
24.393 Επισκέψεις στο άρθρο
Πριν αγοράσεις αυτοκίνητο: Γιατί το autotriti είναι one stop shop ενημέρωσης 24/7
3 Φωτογραφίες »

Είτε αγοράζεις, είτε μισθώνεις αυτοκίνητο βρίσκεις:
- ενημερωμένες τιμές όλων των καινούργιων αυτοκινήτων (τιμές λιανικής & τιμές leasing)
- δοκιμές για κάθε μοντέλο και συγκριτικά θέματα ανά κατηγορία
- μετρήσεις σε κατανάλωση, επιδόσεις, φρένα, τεστ αποφυγής κινδύνου κ.ά.
- συγκρίσεις όπου βάζεις τα δικά σου κριτήρια (κινητήρα, τιμή, μάρκα, κατηγορία, κυβικά, ιπποδύναμη)

Βρίσκεις ενημερωμένες τιμές όλων των καινούργιων αυτοκινήτων

Η αναζήτηση για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου είναι για πολλούς μία από τις ωραιότερες φάσεις πριν την απόκτηση, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο λόγω του κυκεώνα των πληροφοριών που πρέπει να ξέρει ή να ψάξει και να μάθει κανείς. Στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε βέβαια, όλα λύνονται εύκολα, με μια ερώτηση στη google. Εκεί όπου στο 80% των περιπτώσεων, εκείνοι που ψάχνουν καταλήγουν στο autotriti.gr. Γιατί; Απλώς επειδή στο autotriti βρίσκουν όλες τις απαντήσεις και με αποδείξεις.
 
Βασικό κριτήριο στην αγορά αυτοκινήτου είναι το μπάτζετ που διαθέτει κανείς. Γι΄ αυτό έχουμε τις τιμές καινούργιων αυτοκινήτων στις δημοφιλέστερες εκδόσεις κάθε μοντέλου, με εξοπλισμό ανά έκδοση, τεχνικά χαρακτηριστικά και δεκάδες άρθρα για να έχετε στο πιάτο όλες τις πληροφορίες.

Διαβάζεις δοκιμές για κάθε μοντέλο και συγκριτικά θέματα ανά κατηγορία

Πού κερδίζει και πού χάνει το αυτοκίνητο που θέλω να αγοράσω απέναντι σε ανταγωνιστικά μοντέλα ή σε αυτοκίνητα που κοστίζουν τα ίδια λεφτά; Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα και το Test Center του autotriti δοκιμάζει, συγκρίνει και αξιολογεί ποιο μοντέλο αξίζει περισσότερο.

Τσεκάρεις μετρήσεις για κατανάλωση, επιδόσεις, φρένα, τεστ αποφυγής κινδύνου κ.ά., όλα σε πραγματικές συνθήκες

Όλα αυτά με αποδείξεις! Γιατί, ok, το προσπέκτους λέει ότι έχει κατανάλωση 5 λτ./100 χλμ., αλλά οι μετρήσεις στο δρόμο, σε πραγματικές συνθήκες, λένε πάντα την -πικρή κάποιες φορές- αλήθεια. Το ίδιο και για τα φρένα ή το τεστ αποφυγής κινδύνου (που στην Ελλάδα γίνονται μόνο από το autotriti). Ποιος θέλει ένα αυτοκίνητο που φρενάρει στα 40+ μέτρα, ενώ υπάρχουν άλλα που κοκαλώνουν στα 36; Ή ποιος θα δώσει τα ωραία του λεφτά για να πάρει αμάξι που αν του πεταχτεί κάτι θα αγκομαχήσει για να το κρατήσει στο δρόμο;

Περιορίζεις τις επιλογές - Συγκρίνεις μόνος σου με βάση τα δικά σου κριτήρια (κινητήρα, τιμή, μάρκα, κατηγορία, κυβικά, ιπποδύναμη)

Πολλά τα αυτοκίνητα, πολλές οι επιλογές και ο καθένας θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό με τα χρήματα του ή όπως λέμε το «περισσότερο αυτοκίνητο στα λεφτά του». Οπότε, χρειάζεται ένα περιορισμός στις επιλογές. Και αυτό ο υποψήφιος αγοραστής το βρίσκει μόνο στα «ψαχτήρια» του Autotriti. Στην «σύγκριση 2 ή 3 μοντέλων» και στην «αναζήτηση με κριτήρια».

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
NEXEN NFERA PRIMUS