Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η στιγμή του ατυχήματος.

Η στιγμή του ατυχήματος.

Θύμα τροχαίου ο Hammond +(video)

3.236 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2017)

Θύμα σοβαρού τροχαίου έπεσε ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής Top Gear, Richard Hammond κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στην Ελβετία για λογαριασμό της εκπομπής «The Grand Tour» του Amazon.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα, ο 47χρονος άνδρας στο πλαίσιο της ανάβασης του τμήματος Hemburg Hill, και ενώ οδηγά ένα Rimac Concept One, για άγνωστο λόγο ξέφυγε της πορείας του, χωρίς να καταφέρει να μπει στην στροφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το αμάξι βγήκε εκτός δρόμους και αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες μέχρι να καταστραφεί ολοσχερώς. Ευτυχώς ο δημοφιλής παρουσιαστής πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο πριν αυτό πιάσει φωτιά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης St Gallen, όπου και του παρασχέθηκαν  οι πρώτες βοήθειες.
Ο Hammond είναι καλά στην υγεία του γλιτώνοντας τα χειρότερα , ενώ όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι από την εκπομπή «The Grand Tour», το περιστατικό θα διερευνηθεί για να βρεθεί τι προκάλεσε την δυσάρεστη αυτή σύγκρουση.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο supercar παράγεται στην Κροατία και είναι αμιγώς ηλεκτρικό, έχοντας ιπποδύναμη 1088 αλόγων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Fia