ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Audi Sport έχει βάλει σε προτεραιότητα  την ανάπτυξη του μοντέλου καθ όλη τη διάρκεια του 2017.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Audi Sport έχει βάλει σε προτεραιότητα την ανάπτυξη του μοντέλου καθ όλη τη διάρκεια του 2017.

Το Audi R8 στο GT4

3.171 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2017)

H Audi μπαίνει και αυτή με τη σειρά της στην κατηγορία GT4. Πότε θα γίνει το ντεμπούτο του αγωνιστικού;

Η Audi έγινε η πιο πρόσφατη αυτοκινητοβιομηχανία που προσφέρει ένα GT4 αγωνιστικό αυτοκίνητο. Σήμερα λίγο πριν την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, αποκάλυψε το R8 LMS GT4.

Η κατασκευή του αγωνιστικού θα γίνει στο Böllinger Höfe.

Η κατασκευή του αγωνιστικού θα γίνει στο Böllinger Höfe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο αγωνιστικό έχει άμεση σχέση από το αυτοκίνητο παραγωγής R8 V10 Coupe και περιλαμβάνει  κατά 60% τα ίδια εξαρτήματα. Η κατασκευή του αγωνιστικού θα γίνει στις εγκαταστάσεις στο Böllinger Höfe και θα ακολουθήσει το RS3 LMS του προηγούμενου έτους που είχε κατασκευαστεί για την κατηγορία TCR.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Audi Sport έχει βάλει σε προτεραιότητα  την ανάπτυξη του μοντέλου καθ όλη τη διάρκεια του 2017. Το ντεμπούτο του θα γίνει στον ολοήμερο αγώνα του Nurburgring στις 25 με 28 Μαΐου. Η ισχύς από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα θα φτάνει τους 500 ίππους και η παραγωγή για τις παραγγελίες πελατών θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο αυτού του έτους.
 
Το αφεντικό της Audi Sport, Stephan Winkelmann δήλωσε: « H Audi Sport GmbH είναι από τους πρώτους κατασκευαστές που προσφέρει αυτοκίνητα για τις κατηγορίες GT3 και TCR. Τώρα, ο στόχος μας είναι το GT4. Έχουμε την φιλοδοξία να γίνουμε παγκόσμιος παίκτης σε αυτήν την γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά».

Πώς θα τα πάει στο ντεμπούτο του το R8 LMS GT4;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
VW