Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Land Rover Defender βάφεται στα χρώματα της Ίμπιζας

1.012 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2024)
Το Land Rover Defender βάφεται στα χρώματα της Ίμπιζας
4 Φωτογραφίες »

- Η Land Rover βγάζει 6 Defender αφιερωμένα στο νησί της Ίμπιζας
- Θα βαφτούν στα χρώματα της θάλασσας και της ανατολής
- Η παρουσίαση των Defender γίνεται μαζί με την παρουσίαση του V8 Defender OCTA

Η Land Rover βγάζει 6 Defender αφιερωμένα στο νησί της Ίμπιζας

H Land Rover βγάζει Defender με εμφάνιση αφιερωμένη στο νησί της Ίμπιζας. Αυτο, θα ονομαστεί Eivissa από το όνομα του νησιού στα Καταλανικά, ενώ θα φτιαχτούν μόνο έξι αυτοκίνητα στον κόσμο. Η Land Rover θα βγάλει δύο ειδών μοντέλα, τα τρία από αυτά θα είναι Defender 90 και θα πάρουν το όνομα Eivissa Noontide, ενώ τα άλλα τρία θα είναι Defender 110 με την ονομασία Eivissa Sunrise.

Θα βαφτούν στα χρώματα της θάλασσας και της ανατολής

Η Land Rover δεν έχει ανακοινώσει αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά παρά μόνο στην εμφάνιση. Τα Defender 90 Eivissa Noontide είναι βαμμένα σε ένα ανοιχτό μπλε ηλεκτρίκ αφιερωμένα στα χρώματα της παλίρροιας, ενώ η οροφή τους βάφτηκε άσπρη σαν το χρώμα των σπιτιών του νησιού. Τα Defender 110 Eivissa Sunrise βάφτηκαν σε χρυσό χρώμα όπως η ανατολή, ενώ και αυτά θα έχουν διχρωμία στην οροφή, αφού αυτή θα είναι μαύρη. Τέλος πέρα από τα χρώματα, στα Defender τοποθετήθηκαν διάφορα νέα σήματα με το όνομα του νησιού.

Η παρουσίαση των Defender γίνεται μαζί με την παρουσίαση του V8 Defender OCTA

Η παρουσίαση του Defender αφιερωμένου στην Ίμπιζα έχει αρχίσει ήδη στο νησί από τις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ οι φίλοι της μάρκας μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνει η μάρκα. Τέλος, μαζί με το Eivissa η Land Rover θα παρουσιάσει ένα ακόμα μοντέλο Defender, το V8 Defender OCTA.

Mercedes
PEUGEOT