Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με το Honda HR-V ξεχνάς πού υπάρχει βενζινάδικο

63.066 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2024)

To Honda HR-V είναι αυτή την στιγμή ίσως το πιο μοντέρνο μοντέλο αυτοκίνητο στην γκάμα της ιαπωνικής φίρμας στην Ελλάδα και αυτό πάνω στο οποίο η μάρκα θέλει να στηρίξει μια επιτυχημένη εμπορική πορεία. Το HR-V ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του χάρη στην σχεδόν κάθετη και βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος μάσκα, την coupe οροφή και τις κρυμμένες πίσω χειρολαβές να δίνουν την αίσθηση 3θυρου αμαξώματος, ενώ η απόσταση των 188 χλστ. διασφαλίζει την δυνατότητα του μοντέλου να κινηθεί πάνω στο χώμα.

Αριστη συναρμογή αλλά μικρό πορτ-μπαγκάζ

Οι «φορτωμένες» καμπίνες δείχνουν ντεμοντέ και αυτό το ξέρει καλά η Honda, αφού στο HR-V κυριαρχούν οι απλές αλλά «καθαρές» σχεδιαστικές γραμμές. Ότι το ταμπλό είναι μίνιμαλ δεν σημαίνει πως η κατασκευή του εσωτερικού είναι ποιοτική και η συναρμογή σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει η στάνταρ έγχρωμη οθόνη αφής των 9,0 ιντσών με το αναβαθμισμένο infotainment HMI της Honda, ενώ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων. Στο κομμάτι των χώρων, το HR-V διακρίνεται στον χώρο που προσφέρει για τα γόνατα των πίσω επιβατών (18,5 εκ.), ωστόσο η coupe οροφή περιορίζει το χώρο για τα κεφάλια τους (2,5 εκ.). Λίγο μεγαλύτερο θα θέλαμε και τον χώρο στο πορτ-μπαγκάζ (335 λτ.).

Καίει 3,5 λτ./100 χλμ. μέσα στην πόλη

Καρδιά του αυτοφορτιζόμενου υβριδικού συστήματος του HR-V είναι ένας 1.500άρης θερμικός κινητήρας 107 ίππων, που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson και ο οποίος συνεργάζεται με 2 ηλεκτροκινητήρες, με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τα 131 άλογα και 253 Nm ροπής με τη μέση κατανάλωση να φτάνει τα 5 λτ. Ακόμη καλύτερα είναι τα πράγματα μέσα στην πόλη, όπου η κατανάλωση θέλει προσπάθεια για να περάσει τα 3,5 λτ., ένα ομολογουμένως απίστευτο νούμερο!

Το Honda HR-V το βρίσκουμε με μηνιαίο μίσθωμα στα 442 ευρώ/μήνα για συμβόλαιο 48 μηνών με όριο χιλιομέτρων 20.000 και προκαταβολή 6.500 ευρώ.

Σελίδα 1Τα 3 υβριδικά SUV με χαμηλό μίσθωμα leasing που καίνε σαν σκούτερ
Σελίδα 2Hyundai Kona με 141 άλογα που καίει 5 λτ. μέσα στην πόλη
Σελίδα 3Με το Honda HR-V ξεχνάς πού υπάρχει βενζινάδικο
Σελίδα 4Υβριδική με 140 και 197 άλογα η Toyota Corolla Cross
Autotriti.gr
Fia