Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Hyundai Kona με 141 άλογα που καίει 5 λτ. μέσα στην πόλη

63.068 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2024)

To Hyundai Kona στη νέα του γενιά μεγάλωσε προς κάθε κατεύθυνση, χαρακτηριστικό είναι πλέον ότι έχει μήκος 4.350 χλστ. (185 χλστ. σε σχέση με πριν) και πλέον συμμετέχει στην κατηγορία των οικογενειακών SUV αυτοκινήτων. Εκτός από το μέγεθος, διαφορετική είναι η σχεδίασή του, αφού το Kona είναι πλέον πιο φουτουριστικό με τις δύο λεπτές μπάρες LED μπροστά και πίσω να κλέβουν την παράσταση και τα βασικά μπροστινά φώτα είναι τοποθετημένα χαμηλότερα στα άκρα του προφυλακτήρα.

Δύο οθόνες στο εσωτερικό που θυμίζουν Mercedes

Μίνιμαλ και hi-tech είναι μέσα στην καμπίνα. Το μάτι του οδηγού θα πέσει πάνω στο οριζόντιο ταμπλό C-Pad που αποτελείται από δύο οθόνες των 12,3 ιντσών στη σειρά, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν και με Head Up Display που προβάλλει τις αναγκαίες πληροφορίες σε περιοχή προβολής 12 ιντσών. Οι αυξημένες διαστάσεις επιτρέπουν στο Kona να προσφέρει μεγάλους χώρους που το φέρουν στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία σε χώρο για γόνατα (18,5 εκ.) και για κεφάλια (7,5 εκ.) των πίσω επιβατών. Στο μέσο της κατηγορίας του είναι στο κομμάτι του πορτ-μπαγκάζ με 466 λτ.

Σβέλτο και δεν «καίει»

Καρδιά του υβριδικού Kona είναι ένας ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1,6 λίτρων GDI απόδοσης 105 ίππων με 147 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 43,5 ίππων και 170 Nm ροπής. Η συνδυαστική απόδοση του συνόλου ανέρχεται στους 141 ίππους με ροπή 265 Nm. Η μπαταρία υψηλής τάσης του συστήματος βρίσκεται κάτω από τα καθίσματα και έχει χωρητικότητα 1,56 kWh. Το υβριδικό Kona νιώθει σαν το σπίτι του μέσα στην πόλη, όπου η κατανάλωση δεν θα ξεπεράσει τα 5 λτ., όμως και σε μεικτές συνθήκες μόνο υπό μεγάλη πίεση η μέση κατανάλωση θα ξεπεράσει τα 6,2 λτ./100 χλμ.

Όποιος επιθυμεί να μισθώσει για 48 μήνες ένα υβριδικό Hyundai Kona Hybrid, το βρίσκουμε στην έκδοση Distinctive με προκαταβολή 6.900 ευρώ με μηνιαίο μίσθωμα 307 ευρώ.

 

Σελίδα 1Τα 3 υβριδικά SUV με χαμηλό μίσθωμα leasing που καίνε σαν σκούτερ
Σελίδα 2Hyundai Kona με 141 άλογα που καίει 5 λτ. μέσα στην πόλη
Σελίδα 3Με το Honda HR-V ξεχνάς πού υπάρχει βενζινάδικο
Σελίδα 4Υβριδική με 140 και 197 άλογα η Toyota Corolla Cross
Autotriti.gr
OPEL