Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το VLF Force 1 είναι το alter ego της Viper. Δείτε τα χαρακτηριστικά του.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το VLF Force 1 είναι το alter ego της Viper. Δείτε τα χαρακτηριστικά του.

VLF Force 1

3.119 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2016)

Πεδίο λαμπρό για την VLF Automotive η έκθεση του Ντιτρόιτ καθώς εκεί διάλεξε να παρουσιάσει το supercar της ονόματι Force 1.

Στη διεθνή έκθεση Βόρειας Αμερικής (NAIAS - North American International Auto Show), που λαμβάνει χώρα στο Ντιτρόιτ, η άγνωστη στο ευρύ κοινό VLF Automotive παρουσίασε το supercar της Force 1.
Πρόκειται ουσιαστικά για το alter ego της Dodge Viper καθώς βασίζεται σε αυτή και παίρνει πνοή από το μοτέρ της. Μάλιστα χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων ζυγίζει μόλις 1.358 κιλά. 
Μπορεί σε κάποια σημεία του το VLF Force 1 να παραπέμπει σε Viper, καθώς στοιχεία όπως οι πλευρικές εξατμίσεις και οι αεραγωγοί πλευρικά του αμαξώματος είναι αδιάψευστοι μάρτυρες, είναι όμως σαφώς πιο επιθετικό το αμάξωμά του. 
Όσον αφορά το μοτέρ, αυτό είναι 8,4 λτ. V10 μόνο που πλέον είναι αναθεωρημένο για την περίσταση και αποδίδει 745 ίππους, 100 παραπάνω από ότι αποδίδει στην περίπτωση της Viper. Και στο VLF Force 1 η δύναμη περνά στους πίσω τροχούς μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή προαιρετικά ενός 6τάχυτου αυτόματου με paddles στο τιμόνι. 
Όσον αφορά τις επιδόσεις του, για το 0-96 χλμ./ώρα (από την αμερικάνικη μέτρηση 0-60 μίλια/ώρα) χρειάζεται μόλις 3,0 δλ. ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 350 χλμ./ώρα.Το κόστος του VLF Force 1 θα είναι περίπου 250.000 ευρώ και η πρώτη παρτίδα παραγωγής του θα αποτελείται από μόλις 50 μονάδες.

Το πίσω μέρος έχει σαφείς σχεδιαστικές παραπομπές σε Viper.

Το πίσω μέρος έχει σαφείς σχεδιαστικές παραπομπές σε Viper.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
OPEL