Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Θα προσφερθεί με δύο υπερτροφοδοτούμενα σύνολα 1,4 λτ. και 1,6 λτ. σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό ή 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Πληροφορίες γύρω από τα μηχανικά σύνολα που θα λάβει το Veloster νέας γενιάς δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το νέο Veloster θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του πρώτης γενιάς μοντέλου που παρουσιάστηκε σχεδόν 8 χρόνια πριν.

Υπό δοκιμή το νέο Hyundai Veloster

2.178 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2017)

Η νοτιοκορεάτικη μάρκα αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Veloster. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Veloster αποκάλυψε η Hyundai, την ώρα που βρισκόταν υπό δοκιμή για την Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής που θα γίνει 13 με 28 Ιανουαρίου.

Το νέο Veloster θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του πρώτης γενιάς μοντέλου που παρουσιάστηκε σχεδόν 8 χρόνια πριν, με τους σχεδιαστές της Hyundai να του δίνουν ελαφρώς ανανεωμένη εμφάνιση.

Αναλυτικότερα, στον πρόβολο του παρατηρούμε την γνωστή εξαγωνική γρίλια της μάρκας που συνδυάζεται με φωτιστικά σώματα LED και κάθετους λεπτού σχήματος εισαγωγείς αέρα. Η σπορτίφ γλώσσα σχεδίασης του μοντέλου κάνει την εμφάνιση της και στο υπόλοιπο αμάξωμα καθώς παρατηρούμε μυώδεις θόλους τροχών, αρκετά coupe οροφή και παρμπρίζ ενώ όσον αφορά το πίσω μέρος, φαίνεται πιο δυναμικό σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.
 
Πληροφορίες γύρω από τα μηχανικά σύνολα που θα λάβει το Veloster νέας γενιάς δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι, τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ, θα προσφερθεί με δύο υπερτροφοδοτούμενα σύνολα 1,4 λτ. και 1,6 λτ. σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό ή 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Τέλος, όσον αφορά την τεχνολογία, λέγεται ότι θα λάβει μια σειρά από συστήματα ασφαλείας όπως HUD, cruise control, σύστημα διατήρησης λωρίδας, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης κ.α

Mercedes
OPEL