Τιμές με Leasing

Ανανεωμένο Nissan Qashqai - Τιμές και εξοπλισμός στην Ελλάδα

 Σχολιάστε 
7.535 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2024)
Ανανεωμένο Nissan Qashqai - Τιμές και εξοπλισμός στην Ελλάδα
6 Φωτογραφίες »

- Ανανεωμένο Nissan Qashqai με 140, 158 ή 190 άλογα
- Από 29.990 ευρώ με καλό εξοπλισμό η εισαγωγική έκδοση Unique
- Εκπτώσεις από 1.000 έως 2.000 ευρώ για όλο τον Ιούλιο
- Τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις: Unique, N-Connecta, N-Design και Techna

Ανανεωμένο Nissan Qashqai με 140, 158 ή 190 άλογα

Μετά τις αρχικές τιμές του ανανεωμένου Nissan Qashqai για την ελληνική αγορά που είχε αποκαλύψει λίγες μέρες πριν το autotiriti.grήρθε η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης του τιμοκαταλόγου από την ελληνική αντιπροσωπεία, η οποία γίνεται στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής παρουσίασης του δημοφιλούς οικογενειακού SUV που διεξάγεται στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Τo φρεσκαρισμένο Nissan Qashqai, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στην Πορτογαλία, έρχεται και επίσημα πλέον στην Ελλάδα με τρία κινητήρια σύνολα: ένα mild hybrid με turbo βενζίνης 1,3 λτ. 140 άλογα και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, τον ίδιο βενζινοκινητήρα των 1,3 λτ. με ισχύ 158 ίππων συνδυασμένο με το αυτόματο σασμάν X-Tronic σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση και, τέλος, το φουλ υβριδικό e-Power με τους 190 ίππους. Πόσο κοστίζει η κάθε έκδοση;

Από 29.990 ευρώ με καλό εξοπλισμό η εισαγωγική έκδοση Unique

Η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το φρεσκαρισμένο Nissan Qashqai, το οποίο έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του αποκτώντας ένα ολοκαίνουριο «πρόσωπο», από 29.990 ευρώ στην εισαγωγική έκδοση Unique με τον turbo βενζίνης των 140 ίππων. Αντίστοιχα, στη δικίνητη έκδοση ισχύος με τα 158 άλογα ξεκινά από 32.990 ευρώ (36.990 ευρώ η τετρακίνητη - 4WD), ενώ το υβριδικό Qashqai των 190 ίππων τιμάται από 39.990 ευρώ.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, η νέα έκδοση «Unique» αντιστοιχεί στην απερχόμενη «Acenta» και περιλαμβάνει επιπρόσθετα από απερχόμενο Qashqai κεντρική οθόνης αφής 12,3", LED εσωτερικό φωτισμό, ηχοσύστημα με 6 ηχεία, τη σουίτα διασυνδεσιμότητας Nissan Connected Services, ενώ παράλληλα ενσωματώνει και όλα τα υποχρεωτικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας βάσει του GSR2.

Εκπτώσεις από 1.000 έως 2.000 ευρώ για όλο τον Ιούλιο

Σημειώστε πως σε όλες τις εκδόσεις του ανανεωμένου Nissan Qashqai συμπεριλαμβάνονται εκπτώσεις από 1.000 έως και 2.000 ευρώ, ειδικά για την περίοδο του Ιουλίου. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για το ανανεωμένο Nissan Qashqai (σ.σ. στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ποσό της έκπτωσης).

Τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις: Unique, N-Connecta, N-Design και Techna

Τέλος, όσον αφορά στις εκδόσεις εξοπλισμού, πέραν της προαναφερθείσας Unique συναντούμε τα γνώριμα επίπεδα: N-Connecta, N-Design και Techna. Όσον αφορά την N-Connecta προσφέρει μεταξύ άλλων ράγες οροφής ασημί χρώματος, εσωτερικό φωτισμό πολλαπλών χρωμάτων, περιμετρική θέαση «around view monitor» 8 όψεων, θήκη για ασύρματη φόρτιση κινητού κ.ά. Κλείνοντας με τα επίπεδα εξοπλισμού, η Techa έχει «έξυπνα» φώτα με προσαρμοζόμενη δέσμη προβολέων, εξωτερικούς καθρέπτες με μνήμες, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού με μνήμες, καθίσματα με επένδυση δερματίνης κ.ά..

PARTNER VS KANGOO
Test Center