Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Χώροι-πρακτικότητα: Αρκετά ευρύχωρο ακόμα και για 5

 Σχολιάστε 
94.808 Επισκέψεις στο άρθρο (18/8/2024)
Εξαιρετικά ευρύχωρο το νέο 3008. Ο χώρος για τα γόνατα αυξήθηκε στα εξαιρετικά 20 εκ, ενώ παράλληλα αυξήθηκε και ο αέρας για το κεφάλι στα 6,5 εκ. (από 4,5 εκ.), ενώ τα 1,430 μ. φάρδους πίσω καθίσματο
3 Φωτογραφίες »

Εξαιρετικά ευρύχωρο το νέο 3008. Ο χώρος για τα γόνατα αυξήθηκε στα εξαιρετικά 20 εκ, ενώ παράλληλα αυξήθηκε και ο αέρας για το κεφάλι στα 6,5 εκ. (από 4,5 εκ.), ενώ τα 1,430 μ. φάρδους πίσω καθίσματος, είναι το μεγαλύτερο φάρδος στην κατηγορία.

Το νέο 3008 πατάει σε μια πλατφόρμα που επέτρεψε την αύξηση του μεταξονίου κατά 7 εκ., όπερ και σημαίνει περισσότεροι χώροι προς εκμετάλλευση. Αν και λόγω σχεδιασμού μάλιστα δείχνει απέξω πιο μαζεμένο, παρόλΆ αυτά οι μετρήσεις έδειξαν πολύ βελτιωμένους χώρους σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Έτσι ο χώρος για τα γόνατα αυξήθηκε στα εξαιρετικά 20 εκ., ενώ παράλληλα τραβώντας πιο πίσω την οροφή, το «χαμήλωμά» της αρχίζει μετά τα κεφάλια των επιβατών. Έτσι όχι απλά δε μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε ο αέρας στα 6,5 εκ. (από 4,5 εκ.),  ενώ τα 1,430 μ. φάρδους πίσω καθίσματος θα επιτρέψουν την άνετη μετακίνηση τριών ενηλίκων. Αναλλοίωτο στα 520 λίτρα χωρητικότητας έχει μείνει και το πορτ-μπαγκάζ.


Αναλλοίωτο στα 520 λίτρα χωρητικότητας έχει μείνει και το πορτ-μπαγκάζ.
3 Φωτογραφίες »

Αναλλοίωτο στα 520 λίτρα χωρητικότητας έχει μείνει και το πορτ-μπαγκάζ.


Από εκεί και πέρα υπάρχει περισσότερος χώρος στην κεντρική κονσόλα λόγω της μετατόπισης του επιλογέα ταχυτήτων, αν και η πρόσβαση απαιτεί μια μικρή συνήθεια, ενώ πολύ έξυπνο βρήκαμε το γεγονός ότι η κονσόλα ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό έχει δύο επίπεδα. Τώρα, λοιπόν, αφενός δεν νιώθεις απομονωμένος με τον δίπλα, αφετέρου ενισχύεται το μοντέρνο και οδηγοκεντρικό design του cockpit.

Σελίδα 1Δοκιμή: Νέο Peugeot 3008 | Πιο premium από ποτέ
Σελίδα 2Σχεδίαση: Εντυπωσιακό κουπέ, με σπορτίφ look και glamorous λεπτομέρειες
Σελίδα 3Εσωτερικό: Φλερτάροντας με το premium σε ποιότητα και τεχνολογία
Σελίδα 4Χώροι-πρακτικότητα: Αρκετά ευρύχωρο ακόμα και για 5
Σελίδα 5Κινητήρας: Τονώνει τις επιδόσεις και μειώνει την κατανάλωση στην πόλη
Σελίδα 6Στο δρόμο: Ευχάριστο στο δρόμο με υψηλά επίπεδα άνεσης
Σελίδα 7Η γνώμη μας & Μετρήσεις-Τεχνικά Χαρακτηριστικά
FORD
VW