Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έντονη φημολογία έχει σχηματιστεί γύρω από την επιστροφή της ιαπωνικής φίρμας στους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες.

Έντονη φημολογία έχει σχηματιστεί γύρω από την επιστροφή της ιαπωνικής φίρμας στους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες.

Τουρμπίζει η Mitsubishi

4.908 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2016)

Φαίνεται ότι μετά από χρόνια αποκλεισμού στους κινητήρες υψηλής απόδοσης, για χάρη των οικονομικών σε καύσιμα ατμοσφαιρικών ή μη κινητήρων, η Mitshubishi θα γυρίσει στις ρίζες της.

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά έντονη φημολογία έχει σχηματιστεί γύρω από την επιστροφή της ιαπωνικής φίρμας στους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, που στοχεύουν στις επιδόσεις και όχι τόσο στην οικονομία, όπως μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. 
Λέγεται ότι θα λανσαριστεί μια νέα γκάμα κινητήρων, ξεκινώντας από τον 1.500άρη υπερτροφοδοτούμενο, που θα κάνει το ντεμπούτο του κάτω από το καπό ενός νέου crossover το 2018. Επίσης το crossover αυτό, ενδέχεται να τοποθετηθεί στην ιεραρχία ανάμεσα στα ASX και Outlander, ενώ αναφέρεται ότι παρουσιάστηκε σε συνάντηση κλειστής κάστας αντιπροσώπων της εταιρείας. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία, για το αν ο κινητήρας των 1,5 λίτρων θα έχει σχέση με εκείνον που έχουμε γνωρίσει κάτω από το καπό του Mitshubishi Colt CZT.
Αποκαλύπτονται και περαιτέρω σχέδια για νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,1 λίτρων, για το Mirage και με μεγαλύτερη τουρμπίνα για το Outlander. Φαίνεται ότι η ιαπωνική εταιρεία θα μπει ξανά δυναμικά στον χώρο των υπερτροφοδοτούμενων μοτέρ, όπως μας είχε συνηθίσει στα παλαιότερα μοντέλα της, ακολουθώντας και την επίσης ιαπωνική Honda, που έκανε στροφή προς τα τούρμπο μοτέρ, το τελευταίο διάστημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr