Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
nrg incharge: Πάνω από 1.000 σημεία φόρτισης στα επόμενα 2 χρόνια
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

nrg incharge: Πάνω από 1.000 σημεία φόρτισης στα επόμενα 2 χρόνια

3.283 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2021)

Η nrg φορτίζει το μέλλον με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα αξιοποιώντας τις υποδομές του Ομίλου MotorOil, μέσω των πρατηρίων της AVIN και της Shell.

Τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, στον Θόλο, του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η εταιρεία παρουσίασε την εξέλιξη του νέου της λογοτύπου και λάνσαρε την πρωτοποριακή υπηρεσία incharge, κάνοντας μια δυναμική τοποθέτηση στη μετεξέλιξη του ενεργειακού τοπίου και στην επιτάχυνση της υιοθέτησης εναλλακτικών τεχνολογιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

nrg incharge: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης

Με το incharge, η nrg παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης, αξιοποιώντας το ευρύτατο δίκτυο των πρατηρίων Shell και Avin, επενδύοντας σε στρατηγικές συνεργασίες με ηγέτιδες δυνάμεις της αγοράς. Στο οπλοστάσιο της ελληνικής εταιρείας υπάρχουν ταχυφορτιστές που είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο 80% της δυναμικότητάς του σε λιγότερο από μισή ώρα, αποτελώντας μέρη του μεγαλύτερου δικτύου ταχυφορτιστών.

Το πλάνο της εταιρείας, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Ηλία Πετρή, Διευθυντή Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, είναι τα επόμενα 2 χρόνια να ξεπεράσουν τα 1.000 κομβικά σημεία φόρτισης ανά την επικράτεια. Παράλληλα εδώ και ένα χρόνο έχουν ανακοινώσει πρόγραμμα με ευνοικούς όρους για οικιακούς καταναλωτές, το οποίο μπορούν να συνδυάσουν με οικιακό φορτιστή μέσω και της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».
 

Το μέλλον στην Ευρώπη δείχνει την ηλεκτροκίνηση

Από τα περίπου 1,5 εκατομμύρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα, η Ευρώπη θα φτάσει έως το 2025 τα 70 εκατομμύρια, με το μερίδιο του λέοντος να παράγεται εσωτερικά. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, αναμένεται μέχρι το 2030 το 30% των πωλούμενων αυτοκινήτων να είναι ηλεκτρικάξεπερνώντας σε σύνολο τις 300.000 οχήματα. Ενώ ήδη μέσα στο 2021, το ποσοστό των ηλεκτρικών οχημάτων ξεπερνά το 5% του συνόλου των πωλήσεων, ξεπερνώντας τον σχετικό στόχο που είχε τεθεί για τη χρονιά.
 

Εφαρμογή incharge για web και mobile

Η nrg, ούσα μέσα στο κλίμα της digital εποχής προχώρησε στη δημιουργία της εφαρμογής incharge, η οποία δίνει πληροφορία σε πραγματικό χρόνο, για την κατάσταση και τη θέση των φορτιστών σε όλα τα δημοσίως προσβάσιμα σημεία του δικτύου μας με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικά τρόπο. Η πλατφόρμα incharge είναι διαθέσιμη τόσο σε περιβάλλον διαδικτύου (webapp), αλλά και εφαρμογών για κινητές συσκευές (mobileapp), δίνει πολλαπλές δυνατότητες στον οδηγό προκειμένου να πραγματοποιήσει τις φορτίσεις του χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους πληρωμών, διευκολύνοντας έτσι τη μετακίνησή του σε όλο το οδικό δίκτυοτης χώρας.

Καταλήγοντας, η nrg διατείνεται πως μετασχηματίζεται ταχύτατα σε έναν σύγχρονο και ολοκληρωμένο πάροχο ενεργειακών υπηρεσιών, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
E-DUCATO CARGO BOX