Ford Fiesta VS Peugeot 208

53.140 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2020)

Fiesta εναντίον 208: Τα δυναμικά και τεχνολογικά εξελιγμένα μικρά της Ford και της Peugeot, έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο.


Τα Ford Fiesta και Peugeot 208 αποτελούν δύο από τις πλέον ολοκληρωμένες και τεχνολογικά εξελιγμένες προτάσεις της μικρής κατηγορίας, που δίνουν έμφαση τόσο στην οδηγική ευχαρίστηση, όσο και στην οικονομία. Ήρθε η ώρα όμως να σταθούν απέναντι και να λύσουν τις διαφορές τους.

Σχεδίαση: Δυναμικό το 208, κομψό το Fiesta 
Εμφανώς το νέο Peugeot 208 συνδυάζει το ξεχωριστό στυλ με πολύ δυναμισμό και σπορτίφ αναλογίες. Όλα αυτά προέκυψαν μέσα από μια πετυχημένη προσπάθεια να βγει μακρύ το καπό εμπρός, να έχει κλίση το παρμπρίζ και να ενσωματωθεί το μοτίβο με τις τρεις «νυχιές» στα φώτα. Παράλληλα, πίσω υιοθετήθηκε η μαύρη οριζόντια φάσα, η οποία γεφυρώνει μεταξύ τους τα φώτα.

Το Ford Fiesta από την άλλη φαίνεται να εστιάζει στην κομψότητα. Με εξελιγκτική και όχι ριζοσπαστική διάθεση ως προς το προηγούμενο μοντέλο, το Ford Fiesta υιοθετεί λείες γραμμές, όμορφα φώτα εμπρός με ξεχωριστή «υπογραφή» ακόμα και την ημέρα και γενικά στηρίζει πολλά στην υψηλή αναγνωρισιμότητα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center