5 φωτογραφίες »

Γαλλικό ή Γερμανικό diesel-άκι: Citroen C3 Vs VW Polo

217.383 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2020)

Γαλλικό ή γερμανικό dieselάκι; Το Citroen C3 αντιμετωπίζει το VW Polo με φόντο τις diesel εκδόσεις τους, που αποτελούν τη ρεαλιστική λύση οικονομίας για όσους κάνουν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα ετησίως.


Η Citroen και η VW είναι εταιρείες με παράδοση στο diesel και δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός της συνέχειας στήριξής του ακόμα και στη μικρή κατηγορία. Το ξεχωριστό Citroen C3 και το «μεστό» VW Polo φορούν τα diesel μοτέρ τους και λύνουν τις διαφορές τους στο ρινγκ του Auto Τρίτη.

Σχεδίαση: Ξεχωριστό το C3
Αν κανείς ψάχνει ένα μοντέρνο, trendy και στυλάτο μικρό, τότε το Citroen C3 είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Τα υψηλά τοποθετημένα στενά LED φώτα ημέρας, ο μεγάλος σε όγκο προφυλακτήρας, τα πλαϊνά προαιρετικά προστατευτικά Airbumps και φυσικά οι πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, προσφέρουν μια ιδιαίτερα νεανική και «φρέσκια» αύρα.

Αντιθέτως το VW Polo δείχνει πιο «συγκρατημένο». Άλλωστε, το γερμανικό μικρό ανέκαθεν ακολουθούσε ένα πιο ουδέτερο και αυστηρό design, κάτι που ισχύει και στην τρέχουσα γενιά. Πάντως οι σχεδιαστές της VW πρόσφεραν στοιχεία δυναμισμού με την προσθήκη νευρώσεων στο καπό, πιο επιθετικού προφυλαχτήρα και ανάλογων φώτων. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
moto