ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ένα από τα σημαντικότερα λανσαρίσματα της χρονιάς θα είναι αυτό του νέου Audi A3.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα από τα σημαντικότερα λανσαρίσματα της χρονιάς θα είναι αυτό του νέου Audi A3.

18 μελλοντικά μοντέλα της Audi

(2/7/2012)

Η Audi επιχειρεί μια καθολική αλλαγή της γκάμας της μέσα στην επόμενη 3ετία με 18 νέα μοντέλα από όλες τις κατηγορίες, ξεκινώντας με τη νέα γενιά του Audi A3

Νέο A3: Στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο
Το τρίτο, το καλύτερο!
Η 3η γενιά του Audi A3 συνεχίζει την ιστορία ενός μοντέλου που δημιούργησε πρώτο την κατηγορία των premium μικρομεσαίων το 1996. Και πλέον, το νέο A3 θα είναι το πρώτο μοντέλο του VW Group που θα βασιστεί στη νέα compact πλατφόρμα MQB, σηματοδοτώντας έτσι μια ακόμη πρώτη για το μοντέλο. Η πλατφόρμα αυτή θα συμβάλλει στη μείωση του βάρους του αυτοκινήτου, με το νέο Α3 να είναι κατά 80 κιλά πιο ελαφρύ σε σχέση με το σημερινό, χωρίς να έχουν αλλάξει σημαντικά οι διαστάσεις του. Στο αισθητικό κομμάτι, το νέο Α3 υιοθετεί ένα λίγο πιο δυναμικό στιλ σε σχέση με πριν, χωρίς πάντως να έχει αλλάξει δραματικά σε επίπεδο εμφάνισης. Σε αυτό συμβάλλει το αυξημένο κατά 12 χλστ. πλάτος, αλλά και τα νέα εμπρόσθια φωτιστικά με ενσωματωμένα LED ημέρας. 
Διαθέσιμο αρχικά με 3 κινητήρες
Η γκάμα των κινητήρων του νέου Audi A3 θα αποτελείται στο λανσάρισμά του από δύο βενζινοκινητήρες TFSI 122 και 180 ίππων, με χωρητικότητα 1,4 και 1,8 λίτρων. Επίσης, θα υπάρχει και ένας 2λιτρος TDI  με 150 ίππους και 320 Νm ροπής. Όλα τα παραπάνω μοτέρ θα έλθουν με στάνταρ σύστημα Start&Stop, ώστε να μειώσουν τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση καυσίμου. Διαθέσιμα κιβώτια ανάλογα με την έκδοση θα είναι, τόσο το 6τάχυτο χειροκίνητο, όσο και το 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη S-Tronic. Μέχρι τα τέλη της χρονιάς, στη γκάμα αναμένουμε την έκδοση με το νέο 1,4 TFSI των 140 ίππων που έχει τη δυνατότητα απομόνωσης των δύο κυλίνδρων για περισσότερη οικονομία, ενώ θα υπάρξει και ο πλέον οικονομικός TDI πετρελαιοκινητήρας των 1,6 λίτρων με κατανάλωση μόνο 3,8 λτ./100 χλμ. και CO2 99 γρ./χλμ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI