ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Audi φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον με τις ηλεκτρικές της προτάσεις, διαθέτοντας εκδόσεις e-tron για κάθε μοντέλο της.

Η Audi φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον με τις ηλεκτρικές της προτάσεις, διαθέτοντας εκδόσεις e-tron για κάθε μοντέλο της.

Audi: Πλήρης ηλεκτρική γκάμα το 2020

(24/9/2012)

Η Audi ανακοίνωσε πως έχει σκοπό μέχρι το έτος 2020 να εξελίξει μία πλήρη ηλεκτρική γκάμα, που θα περιλαμβάνει εκδόσεις e-tron από όλα τα μοντέλα των συμβατικών της σειρών.

Όπως φαίνεται η γερμανική εταιρία έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα της ηλεκτροκίνησης. Μερικές εβδομάδες μετά το ρεκόρ γύρου του Audi R8 e-tron στο Νιρνμπουργκρινγκ, επανέρχεται με μία ολόκληρη γκάμα υπό συζήτηση. Εφόσον αναπτύξει εκδόσεις e-tron για όλα της τα μοντέλα, υπολογίζει ότι το 2020 θα υπάρχει μία αγορά που θα απορροφά τουλάχιστον 100.000 αυτοκίνητα ετησίως. 
Τα μοντέλα αυτά θα χρησιμοποιούν διάφορες ηλεκτρικές τεχνολογίες και συστήματα, ανάλογα με την κατηγορία τους, με κοινό γνώρισμα την αυξημένη αυτονομία με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση και τη γρήγορη επαναφόρτιση τους. Ήδη, το πρώτο μοντέλο της σειράς, το Audi R8 e-tron είναι έτοιμο να περάσει στην παραγωγή, χρησιμοποιώντας δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 308 ίππων, με ροπή 820 Nm. Αυτοί τροφοδοτούνται από ένα συσσωρευτή ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 49 kWh, εξασφαλίζοντας στο όχημα αυτονομία 215 χιλιομέτρων. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW
Leasing