Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ποια η άποψή σας για το υγραέριο; Έχετε υπολογίσει πόσα χρήματα κερδίζετε σε ετήσια βάση από τη χρήση του;

Ποια η άποψή σας για το υγραέριο; Έχετε υπολογίσει πόσα χρήματα κερδίζετε σε ετήσια βάση από τη χρήση του;

Μεγάλη έρευνα για την υγραεριοκίνηση!

6.371 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2013)

Χρησιμοποιείτε υγραέριο στο αυτοκίνητό σας ή το σκέφτεστε, ως μία πιο οικονομική εναλλακτική της βενζίνης; Πάρτε μέρος στη μεγάλη έρευνα του auto Τρίτη και πείτε μας τη γνώμη σας.

Τα τελευταία χρόνια η υγραεριοκίνηση έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση και όχι άδικα, αφού με ένα σχετικά μικρό κόστος εγκατάστασης εξασφαλίζει στον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου σημαντική μείωση στην κατανάλωση και άρα κέρδος για την τσέπη του!
Το περιοδικό auto Τρίτη και το autotriti.gr πραγματοποιούν μία μεγάλη έρευνα για να καταγράψουν τις απόψεις του κοινού, γύρω από το θέμα. Έχετε ήδη προχωρήσει στην εγκατάσταση κιτ υγραερίου ή το σκέφτεστε; Πόσο ευχαριστημένοι είσαστε από τη μετατροπή και, αν δεν το έχετε ακόμα τολμήσει, τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω ή σας προβληματίζει; 
Από την έρευνα αυτή αναμένεται να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για τη φιλοσοφία των κατόχων αυτοκινήτου, όσο και για την αποτελεσματικότητα του υγραερίου, ως εναλλακτικού καυσίμου. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επιλέξετε το σύνδεσμο που ακολουθεί και να απαντήσετε με ειλικρίνεια σε μερικές ερωτήσεις. Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν διαρκεί περισσότερο από 1-2 λεπτά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
OPEL