Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η αγορά ενός βενζινοκίνητου καινούργιου αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή έχει περισσότερο όφελος από κάθε άλλη φορά.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η αγορά ενός βενζινοκίνητου καινούργιου αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή έχει περισσότερο όφελος από κάθε άλλη φορά.

Βενζινοκίνητο μοντέλο: Τι συμφέρει;

32.976 Επισκέψεις στο άρθρο

Σημαντικό όφελος προσφέρει σήμερα η αγορά σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο με σύγχρονο κινητήρα βενζίνης. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες προσφορές με απόσυρση;

Η αναμενόμενη ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου πριν από λίγες ημέρες, η οποία δίνει παράταση στο μέτρο της απόσυρσης μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου του 2013, διατηρεί αυτούσιο το οικονομικό όφελος για τον αγοραστή που θα επιλέξει ένα καινούργιο αυτοκίνητο Euro 5. Επιπλέον όμως του οφέλους αυτού, διατηρούνται… αυτούσιες και οι προσφορές και εκπτώσεις των εταιρειών, οι οποίες συνδυάζονται με το όφελος του κρατικού μέτρου, ώστε τελικά να μειώσουν ακόμη περισσότερο την τιμή του καινούργιου αυτοκινήτου.
Βενζινοκίνητα μοντέλα στις φθηνότερες τιμές!
Η αγορά ενός βενζινοκίνητου καινούργιου αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή έχει περισσότερο όφελος από κάθε άλλη φορά. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με την παροχή χαμηλότερων τιμών για τα βενζινοκίνητα μοντέλα, έναντι του ανταγωνισμού με το πολύ δημοφιλές εσχάτως, πετρέλαιο. Ουσιαστικά, ο συνδυασμός των τιμών αυτών, τόσο με κάποια έκπτωση, όσο και με το όφελος της απόσυρσης, έχει ως αποτέλεσμα σήμερα, να μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα βενζινοκίνητο μοντέλο στην πλέον συμφέρουσα τιμή των τελευταίων ετών. 
Και εκτός βέβαια από την τιμή, τα σύγχρονα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, ωφελημένα από την εξέλιξη της τεχνολογίας έρχονται με χαμηλούς κυβισμού turbo κινητήρες άμεσου ψεκασμού, που μειώνουν αρκετά την ψαλίδα της κατανάλωσης έναντι των πετρελαιοκίνητων. Ύστερα από όλα αυτά, εμείς διαλέξαμε τις καλύτερες προσφορές για βενζινοκίνητα μοντέλα και, στο θέμα που κρατάτε στα χέρια σας, τις παρουσιάζουμε αναλυτικά, ώστε να δείτε και εσείς πόσο ακριβώς κερδίζετε, εάν προτίθεστε να αποκτήσετε ένα καινούργιο βενζινοκίνητο μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
OPEL