ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H επόμενη γενιά της Mercedes C-Class θα κάνει την εμφάνισή της, την επόμενη χρονιά και αναμένεται να αποκτήσει και υβριδική έκδοση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H επόμενη γενιά της Mercedes C-Class θα κάνει την εμφάνισή της, την επόμενη χρονιά και αναμένεται να αποκτήσει και υβριδική έκδοση.

Kαι υβριδική η επόμενη Mercedes C-Class

4.553 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2013)

Η επόμενη γενιά του πολυτελούς μεσαίου μοντέλου θα παρουσιαστεί το επόμενο έτος και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να λανσαριστεί και σε υβριδική έκδοση.

Με ορίζοντα παρουσίασης το επόμενο έτος, η νέα Mercedes C-Class βρίσκεται σε επίπεδο δοκιμών. Το μοντέλο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2014, ενώ δεν αποκλείεται να το «γνωρίσουμε» νωρίτερα στην Έκθεση του Ντιτρόιτ, τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στη γκάμα του μοντέλου ίσως προστεθεί και μια υβριδική έκδοση, εκτός από τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Αναφορικά με τα αμαξώματα που θα διαθέτει, εκτός των σεντάν και στέισον βάγκον, θα υπάρξει και μία coupe έκδοση, όπως τώρα.Οι διαστάσεις του νέου μοντέλου θα είναι αυξημένες σε σύγκριση με την υπάρχουσα γενιά. Πιο συγκεκριμένα θα είναι μακρύτερη κατά 10 χιλιοστά, φτάνοντας συνολικά τα 4.700 χλστ. και θα διαθέτει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Επίσης, η νέα Mercedes C-Class (όπως και η C-Class Estate) θα είναι το πρώτο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, που θα πατήσει στη νέα πλατφόρμα, με την ονομασία MRA.  Οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρείας θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην οικονομία καυσίμου, κάτι που θα επιτευχθεί μέσω της μείωσης του βάρους του αμαξώματος (κατά 70 κιλά τουλάχιστον σε σύγκριση με την υπάρχουσα γενιά).Τέλος στον τομέα των κινητήρων, θα υπάρξουν μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, με τον ενδιαφέρον να στρέφεται στην πιθανή εφαρμογή του diesel μηχανικού συνόλου των 1,6 λίτρων, απόδοσης 130 ίππων που προέρχεται από τη Renault. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
NEXEN NFERA PRIMUS