Περί μέτρων ασφαλείας & χρήση μάσκας

19.175 Επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα πραγματικότητα με την πανδημία που δοκιμάζει όλο τον πλανήτη, αλλά και τη χώρα μας, έφερε νέες συνήθειες και νέους κανόνες στην καθημερινότητά μας, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να μην ισχύουν και στα ΜΜΜ, όπως το πλοίο που θα μας πάει στον καλοκαιρινό μας προορισμό.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την τελευταία οδηγία από τα αρμόδια υπουργεία, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του καραβιού, τόσο εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς. Ακόμα, πρέπει να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας και οι επιβάτες καλούνται να συνεργάζονται με τις υποδείξεις του προσωπικού του πλοίου. 

Μια ακόμα «αλλαγή» σε σχέση με όσα ξέραμε, είναι η ώρα προσέλευσης στο λιμάνι. Οι επιβάτες θα πρέπει να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την αναχώρηση του πλοίου (ιδανικά 1 ώρα), να ακολουθούν τις οδηγίες του λιμενικού και των υπαλλήλων της εταιρείας και να είναι συνεργάσιμοι σε περίπτωση ελέγχου για τον COVID19, είτε μέσω ερωτηματολογίου, είτε μέσω εξέτασης που πιθανόν να διενεργηθεί από αρμόδιο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

NEO TRAFIC
skoda