Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δύσκολη εποχή για την Ferrari

Δύσκολη εποχή για την Ferrari

Ferrari… που βράζει

(19/5/2009)

Η Ferrari είναι μία από τις ομάδες που εναντιώνονται στην απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού για περικοπή των budget. Ως αποτέλεσμα της απόφασης αυτής είναι η "κόκκινη ομάδα" να κινηθεί νομικά την Τρίτη στο Παρίσι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πολύ πιθανόν η έκβαση της απόφασης να αργήσει αλλά όπως επιβεβαιώνει εκπρόσωπος της ομάδος, η Ferrari είναι αναγκασμένη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για τους κανονισμούς της επόμενης χρονιάς στο θέμα των προϋπολογισμών.

«Οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή (για την επόμενη αγωνιστική σεζόν) την περίοδο 22 έως 29 Μαΐου και επομένως πρέπει να δεχτούν τους νέους κανονισμούς.»
«Επιπλέον ο κανονισμός αυτός κινείται αντίθετα στις υποσχέσεις που είχαν δοθεί στην Ferrari στο παρελθόν.» δήλωσε ο Emmanuel Gaillard ένας από τους δικηγόρους της ιταλικής ομάδος.

Η υπόθεση θα παρουσιαστεί στο Tribunal de Grande Instance του Παρισιού προεδρευόμενο από πάνω από τρεις δικαστές.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι απόφαση δεν θα βγει αυθημερόν αλλά αργότερα από τα όρια που έχει θέσει η FIA για τις δηλώσεις συμμετοχής του 2010.

Παράλληλα ο πρόεδρος της FIA Max Mosley τονίζει ότι πολλές ομάδες της φετινής Formula 1 δεν θα δηλώσουν συμμετοχή για την επόμενη αγωνιστική σεζόν κάτι που θα δυσκολέψει την παρουσία τους στα grid του χρόνου καθώς μπορεί να μην υπάρχουν ελεύθερες θέσεις μετά την προθεσμία.
Toyota
Skoda