ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η εμφάνιση του A1 θα μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο Sportback Concept που γνωρίσαμε πέρσι στην έκθεση του Παρισιού

Η εμφάνιση του A1 θα μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο Sportback Concept που γνωρίσαμε πέρσι στην έκθεση του Παρισιού

Ξεκινά η παραγωγή του Audi A1

(20/7/2009)

Το μικρό μοντέλο της Audi που θα ακούει στον κωδικό A1 θα ξεκινήσει να παράγεται από τον Οκτώβριο. Αρχικά θα παραχθεί η 3θυρη έκδοση ενώ αργότερα θα ξεκινήσει και η πεντάθυρη, καθώς δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και μια πιο γρήγορη 200 ίππων.

Το νέο μικρό του premium γερμανού κατασκευαστή, που θα ακούει στο όνομα A1 θα ξεκινήσει την παραγωγή του από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Αυτό προκύπτει από τις τελευταίες δηλώσεις του Alfons Dintner (διευθυντή του εργοστασίου της Audi στις Βρυξέλλες) σε βελγική εφημερίδα. Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι το εν λόγω εργοστάσιο θα κλείσει τον Αύγουστο για συνολικά 5 εβδομάδες, ώστε να προετοιμαστεί η γραμμή παραγωγής. Το A1 υπολογίζεται ότι θα φτάσει στις αντιπροσωπείες της εταιρείας στις αρχές του 2010.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αρχικά η παραγωγή θα ξεκινήσει με την τρίθυρη έκδοση, ενώ λίγο μετά θα εμπλουτιστεί με την πεντάθυρη. Το μοντέλο που κατά κάποιο τρόπο θα αποτελεί απάντηση στο Mini θα είναι ελαφρά πιο μακρύ και φαρδύ από αυτό, ενώ από πλευράς κινητήρων θα πλαισιώνεται από πλήρη γκάμα πετρελαιοκινητήρων καθώς και βενζινοκινητήρων, με τους τελευταίους να είναι οι υπερτροφοδοτούμενοι 1,2 και 1,4 λίτρων του VW Group, καθώς αργότερε ακούγεται ότι θα υπάρξει έκδοση 200 ίππων που μπορεί να φέρει το όνομα S1.
Mercedes
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS