ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Mercedes-Benz ανακοίνωσε πρόγραμμα ανάκλησης στη χώρα μας για τα μοντέλα A-Class, B-Class, CLA και GLA.

H Mercedes-Benz ανακοίνωσε πρόγραμμα ανάκλησης στη χώρα μας για τα μοντέλα A-Class, B-Class, CLA και GLA.

Ανάκληση Mercedes για 1.046 αυτοκίνητα

2.425 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2017)

Πρόγραμμα ανάκλησης 1.046 αυτοκινήτων ανακοίνωσε η Mercedes-Benz στη χώρα μας για τα μοντέλα A-Class, B-Class, CLA και GLA παραγωγής 2011 έως 2013. Δείτε τι αφορά, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοίνωσε ότι η Mercedes-Benz Ελλάς, γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων Mercedes-Benz στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης επιβατικών οχηµάτων Mercedes-Benz A-Class, B-Class, CLA και GLA (ΚΣ 176, 246, 117, 156).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η συγκεκριµένη ανάκληση περιλαµβάνει 1.046 οχήµατα, παραγωγής ετών 2011 έως 2013. Στα εµπλεκόµενα οχήµατα ενδεχοµένως να σπάσει ένας σύνδεσµος του σωλήνα υποπίεσης της υποβοήθησης πέδησης και λόγω αυτού να µην µπορεί να τροφοδοτηθεί το σύστηµα υποβοήθησης πέδησης µε υποπίεση.
 

Στην περίπτωση αυτή θα µειωνόταν η υποβοήθηση πεδητικής ισχύος και θα επαρκούσε για 2-4 ενεργοποιήσεις του φρένου. Κατόπιν, η υποπίεση στην υποβοήθηση πέδησης θα έφθινε και δεν θα ήταν πλέον διαθέσιµη. Ως συνέπεια θα πρέπει το πεντάλ φρένου να πατηθεί µε µεγαλύτερη µυϊκή δύναµη. Το γεγονός αυτό θα µπορούσε να παρουσιαστεί στον οδηγό απροειδοποίητα και να αυξανόταν αναλόγως των συνθηκών κυκλοφορίας ο δυνητικός κίνδυνος ατυχήµατος.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το ανωτέρω θέµα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτηµένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειµένου να γίνει αντικατάσταση των σωλήνων υποπίεσης στον ενισχυτή δύναµης πέδησης, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε τη Γραµµή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στο τηλέφωνο 800 11 76000. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
DS