Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αποκάλυψη για το νέο BYD Seal 06 GT

1.927 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2024)
Αποκάλυψη για το νέο BYD Seal 06 GT
6 Φωτογραφίες »

- Με σπορτίφ παρουσιαστικό.
- Δύο μεγάλες οθόνες στην καμπίνα.
- Με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ έως 422 άλογα.
- Αναμένεται και στην Ευρώπη το κινεζικό ηλεκτρικό.

Επίσημο ντεμπούτο στις 30 Αυγούστου

Στην αποκάλυψη του νέου της αυτοκινήτου προχώρησε η BYD. Ο λόγος για το Seal 06 GT, οι εικόνες του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα πριν πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του στις 30 Αυγούστου. Όπως είναι φυσικό το κινέζικο ηλεκτρικό θα ντεμπουτάρει αρχικά στην Κίνα, αλλά στην πορεία η διαθεσιμότητα του αναμένεται να επεκταθεί και στην Ευρώπη, όπως και σε άλλες αγορές.

Με σπορτίφ παρουσιαστικό

Εξωτερικά, το BYD Seal 06 GT είναι σχεδιαστικά εμπνευσμένο από το Ocean M Concept, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο τον Απρίλιο του 2024. Διαθέτει σπορ παρουσιαστικό με έντονες γραμμές στο αμάξωμα, μπροστινό προφυλακτήρα με μεγάλους αεραγωγούς, λεπτούς προβολείς LED και σπορ ζάντες.

Το BYD Seal 06 GT έχει μήκος 4.630 χλστ. και μεταξόνιο 2.820 χλστ., διαστάσεις που το φέρνουν ανάμεσα στο μικρότερο Dolphin και το ελαφρώς μεγαλύτερο Seal σεντάν.

Δύο μεγάλες οθόνες στην καμπίνα

Στο εσωτερικό, το ηλεκτρικό hatchback εξοπλίζεται με ψηφιακό πιλοτήριο, δηλαδή δύο μεγάλες οθόνες, μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία δεύτερη ως οθόνη αφής για το infotainment. Το τιμόνι έχει επίπεδο κάτω μέρος και ενσωματωμένα μπουτόν, ενώ λευκή η δερμάτινη ταπετσαρία δημιουργεί αντίθεση με τα μαύρα πλαστικά μέρη στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα και τις πόρτες.

Με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ έως 422 άλογα

Το Seal 06 GT χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική e-Platform 3.0 Evo. Αν και η κινέζικη μάρκα δεν έχει αποκαλύψει επίσημα τις προδιαγραφές του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, αναμένεται να εξοπλιστεί με ένα ή δύο ηλεκτρικό μοτέρ και ισχύ 218 και 422 ίππων, αντίστοιχα.

Autotriti.gr
LEASING COMPARISON