Στα πράσα τσάκωσε ο κατασκοπευτικός φακός την επερχόμενη Mercedes EQ C.

Βγήκε βόλτα η Mercedes EQ C (+vid)

17.379 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2018)

Στα «πράσα» τσάκωσε ο κατασκοπευτικός φακός την επερχόμενη Mercedes EQ C και δεν έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει και να καταγράψει το νέο ηλεκτρικό SUV της γερμανικής φίρμας.

Όπως βλέπουμε το ηλεκτρικό μοντέλο φαίνεται να έχει παρόμοιο μέγεθος με το επερχόμενο crossover GLB, ωστόσο αν και είναι δύσκολο να διακρίνουμε πολλά λόγω του ολοκληρωτικού καμουφλάζ δείχνει ότι έχει πιο κομψή εμφάνιση. Τα λεπτά LED φώτα ημέρας που κάνουν ένα σχέδιο γωνίας είναι ελκυστικά, ενώ λεπτής σχεδίασης φαίνεται πως είναι και τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος.
 
Η Mercedes EQ C θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα της φίρμας για ηλεκτρικά οχήματα (Electric Vehicle Architecture), χωρίς ωστόσο να υπάρχουν άλλες πληροφορίες κάτι που συμβαίνει και στο κομμάτι των κινητήρων όπου ακόμα παραμένει μυστήριο. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτότυπο για μονάδα ισχύος περιελάμβανε δύο ηλεκτρικούς κινητήρες - έναν σε κάθε άξονα - με συνολική ισχύ 408 ίππων και 700 Nm ροπής.
Τέλος να σημειωθεί πως η EQ C θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018 και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του στο κοινό μέσω της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον προσεχή Οκτώβρη.
 
Δείτε το βίντεο
 

Mercedes
test center