Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Citroen C3: Το φθηνότερο diesel & το πιο άνετο μικρό αυτοκίνητο

 Σχολιάστε 
9.543 Επισκέψεις στο άρθρο
Citroen C3: Το φθηνότερο diesel & το πιο άνετο μικρό αυτοκίνητο
2 Φωτογραφίες »

- Κάνει 21.200 ευρώ & είναι το φθηνότερο diesel αυτοκίνητο που θα βρεις
- Με ένα γέμισμα, πας από Αθήνα στο Βουκουρέστι (1.250 χλμ. αυτονομία στο ταξίδι)
- Στο δρόμο, είναι το πιο άνετο μικρό αυτοκίνητο της κατηγορίας, λόγω μαλακής ανάρτησης & καθισμάτων
- 5άρα οθόνη αφής, air-condition & LED προβολείς έχει στο στάνταρ εξοπλισμό του

Κάνει 21.200 ευρώ & είναι το φθηνότερο diesel αυτοκίνητο που θα βρεις

Ναι, υπάρχουν φθηνά diesel αυτοκίνητα, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις μία περιουσία. Με φθηνότερο όλων να είναι το Citroen C3. Το γαλλικό μικρό μοντέλο ξεκινά από τα 21.200 ευρώ, στην εισαγωγική έκδοση εξοπλισμού YOU!. Κάτω από το καπό του βρίσκουμε τον 1.500άρη κινητήρα BlueHDi των 100 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Με ένα γέμισμα, πας από Αθήνα στο Βουκουρέστι (1.200 χλμ. αυτονομία στο ταξίδι)

Όταν αγοράζεις πετρέλαιο, οι επιδόσεις δεν είναι στις βασικές σου προτεραιότητες. Στην περίπτωση του diesel Citroen C3 έχουμε ένα μικρό μοντέλο με επιδόσεις λίγο κάτω από το μέσο όρο της κατηγορίας (60-100 στα 8,6 δλ., 80-120 στα 13,6 δλ.). Αντίθετα, εκείνο που ψάχνεις είναι οικονομία στην τσέπη σου, ειδικά στο ταξίδι. Αυτό πετυχαίνει στην πράξη το πετρελαιοκίνητο Citroen C3, το οποίο έχει τεράστια αυτονομία ταξιδιού, στα 1.200 χλμ., που σημαίνει ότι με ένα γέμισμα πας από Αθήνα μέχρι Βουκουρέστι. Το μικρό αυτοκίνητο των Γάλλων έχει ρεζερβουάρ 45 λίτρων και σύμφωνα με το AutoΤρίτη «καίει» 3,5 λτ./100 χλμ. στον αυτοκινητόδρομο.


Στο ταξίδι, το πετρελαιοκίνητο Citroen C3 «καίει» μόλις 3,6 λτ./100 χλμ., ενώ σε μέσες πραγματικές συνθήκες η κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 5 λίτρα.
2 Φωτογραφίες »

Στο ταξίδι, το πετρελαιοκίνητο Citroen C3 «καίει» μόλις 3,6 λτ./100 χλμ., ενώ σε μέσες πραγματικές συνθήκες η κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 5 λίτρα.

Στο δρόμο, είναι το πιο άνετο μικρό αυτοκίνητο της κατηγορίας, λόγω μαλακής ανάρτησης & καθισμάτων

Έπειτα, σε ένα μεγάλο ταξίδι θέλεις να κουράζεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο, με το Citroen C3 να φημίζεται για τον άνετο χαρακτήρα του στο δρόμο. Όπως κάθε μοντέλο της γαλλικής μάρκας, έτσι και το C3 έχει μαλακή ρύθμιση στην ανάρτησή του, η οποία διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του εδάφους, χωρίς να περνούν ενοχλητικοί θόρυβοι στο εσωτερικό της καμπίνας.
 
Κυρίως όμως, το Citroen C3 φέρει «ειδικά» καθίσματα που θυμίζουν πολυθρόνες, τα περίφημα Advanced Comfort. Διαθέσιμα από την 3η έκδοση εξοπλισμού Max (22.400 ευρώ), τα συγκεκριμένα καθίσματα διαθέτουν ειδικό αφρώδες και διαβαθμισμένης σκληρότητας υλικό στην πάνω επιφάνειά τους. Έτσι,  ο οδηγός και συνεπιβάτες κάθονται υπέρ-αναπαυτικά, καθώς οι όποιες αναταράξεις απορροφώνται από τα καθίσματα.

Σελίδα 2Σε ποιες εκδόσεις βγαίνει & τι εξοπλισμό έχει;
Autotriti.gr
Autotriti.gr