Καλό ποιοτικά και άψογο σε φινίρισμα είναι το εσωτερικό του ανανεωμένου Yaris HSD.

Εφοδιάζεται με νέο πίνακα οργάνων ο οποίος φέρει μια όμορφη και χρηστική ψηφιακή οθόνη 4,2 ιντσών ανάμεσα στα δύο βασικά όργανα.

Η ποιότητα κατασκευής εξακολουθεί να ικανοποιεί παρά την μεγάλη χρήση σκληρού πλαστικού.

Η εργονομία έχει και εκείνη βελτιωθεί σημαντικά.

Εσωτερικό: Φρεσκάρισμα και εκ των έσω

94.444 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2018)

Η ανανέωση χάρισε στο Yaris ελαφρώς πιο φρεσκαρισμένο αέρα στο εσωτερικό του ενσωματώνοντας στοιχεία που αναδεικνύουν το νεανικό του ταπεραμέντο και άλλα που εκσυγχρονίζουν την εικόνα του. Αρχικά εφοδιάζεται με νέο πίνακα οργάνων ο οποίος φέρει μια όμορφη και χρηστική ψηφιακή οθόνη 4,2 ιντσών ανάμεσα στα δύο βασικά όργανα, νέα χειριστήρια στο τιμόνι, νέους πλευρικούς αεραγωγούς για τον κλιματισμό και νέα χειριστήρια για το σύστημα πολυμέσων το οποίο έχει και βελτιωμένο λογισμικό.
 
Η ποιότητα κατασκευής εξακολουθεί να ικανοποιεί παρά την μεγάλη χρήση σκληρού πλαστικού (μόνον στο εμπρός μέρος του ταμπλό συναντούμε μαλακά υλικά), ενώ το φινίρισμα είναι βελτιωμένο όπως και η συναρμολόγηση. Η εργονομία έχει και εκείνη βελτιωθεί σημαντικά με εξαίρεση κάποιους χαμηλά τοποθετημένους διακόπτες αριστερά στο ύψος του γονάτου του οδηγού, ενώ δεν θα λέγαμε το ίδιο και για τη θέση οδήγησης η οποία παραμένει ψηλά τοποθετημένη, χωρίς στήριξη και σχετικά άβολη για υψηλόσωμα άτομα. Αντίθετα, η ορατότητα είναι πολύ καλή προς όλες τις πλευρές εξυπηρετώντας κυρίως στους αστικούς προσανατολισμούς του μοντέλου, ενώ τέλος, έχει βελτιωθεί σημαντικά και η ηχομόνωση της καμπίνας, κάτι που ευχαριστεί κυρίως κατά την κύλισή του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw