Σχεδίαση-Εσωτερικό: Θυμίζει «τζιπ»

 Σχολιάστε 
15.344 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2024)
Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή με μαλακά υλικά στο πάνω μέρος του ταμπλό και προσεγμένο επίπεδο συναρμολόγησης.
3 Φωτογραφίες »

Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή με μαλακά υλικά στο πάνω μέρος του ταμπλό και προσεγμένο επίπεδο συναρμολόγησης.

Η σχεδίαση του Renegade δεν άλλαξε σε σχέση με πριν, διατηρώντας την αισθητική που παραπέμπει σε off-road όχημα και όχι ένα SUV για να κινείσαι στην πόλη. Το τετραγωνισμένο αμάξωμα, η κλασσική η μάσκα με τις εφτά κάθετες γρίλιες, αλλά και οι μεγάλοι θόλοι των τροχών το καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμο ως Jeep, με τα 171 χλστ. ελάχιστης απόστασης από το έδαφος να το τονίζουν τον active χαρακτήρα του.


Η σημαντικότερες αλλαγές αφορούν στη νέα στάνταρ οθόνη 10,1Ά για το infotainment (από 7'), καθώς και η προσθήκη  ψηφιακού πίνακα οργάνων υψηλής ευκρίνειας 10,25 ίντσων.
3 Φωτογραφίες »

Η σημαντικότερες αλλαγές αφορούν στη νέα στάνταρ οθόνη 10,1Ά για το infotainment (από 7'), καθώς και η προσθήκη ψηφιακού πίνακα οργάνων υψηλής ευκρίνειας 10,25 ίντσων.


Από την άλλη, στο αρκετά ευρύχωρο για τους επιβάτες εσωτερικό του (έχει τη φαρδύτερη πίσω καμπίνα της κατηγορίας), ξεχωρίζουν οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ο οποίος είναι προσαρμόσιμος και παρέχει σύγχρονη απεικόνιση διαφορετικών περιεχομένων, όπως και η νέα HD οθόνη. Πιο λιτό είναι το νέο τιμόνι που φέρει το έμβλημα σε παραλληλόγραμμο πλαίσιο (έναντι του κυκλικού στο προηγούμενο), καθώς και λιγότερα μπουτόν, δίνοντας πιο φρέσκια εικόνα συνολικά. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή με μαλακά υλικά στο πάνω μέρος του ταμπλό και προσεγμένο επίπεδο συναρμολόγησης, ενώ εξαιρετική για τα δεδομένα της κατηγορίας του είναι η άνετη πανοραμική θέση οδήγησης, ενώ ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας τονίζεται από την έξτρα χειρολαβή στο ταμπλό για τον συνοδηγό.
 

Σελίδα 1Δοκιμή Jeep Renegade 1,5 mild hybrid με 130 ίππους
Σελίδα 2Σχεδίαση-Εσωτερικό: Θυμίζει «τζιπ»
Σελίδα 3Κινητήρας: Φουλ οικονομικό στην πόλη
Σελίδα 4Στο δρόμο: Ικανό και άνετο SUV
Σελίδα 5Η γνώμη μας & Μετρήσεις-Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Test Center
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ