Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πόσο έχει το diesel με τα 150 άλογα;

 Σχολιάστε 
30.927 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2024)
 To νέο Skoda Kodiaq μεγάλωσε και άλλο (+61 χλστ) με το μήκος στα αγγίζει τα 4,76 μέτρα, ενώ η σχεδίαση είναι πιο εκλεπτυσμένη από όπου και να το κοιτάξεις.

To νέο Skoda Kodiaq μεγάλωσε και άλλο (+61 χλστ) με το μήκος στα αγγίζει τα 4,76 μέτρα, ενώ η σχεδίαση είναι πιο εκλεπτυσμένη από όπου και να το κοιτάξεις.

To μοντέλο που δοκιμάσαμε είναι αυτό με τον 2λιτρο diesel κινητήρα, που στην προσθιοκίνητη εκδοχή του νέου Skoda Kodiaq αποδίδει 150 άλογα (190 άλογα με τετρακίνηση). Το μοτέρ προέρχεται από το προηγούμενο Kodiaq (με κάποιες αναβαθμίσεις) μιας και ο 1,5 TSI βενζίνης έχει πλέον ήπια υβριδικό σύστημα τη στιγμή που για πρώτη φορά προσφέρεται και έκδοση με υβριδικό σύστημα πρίζα (plug-in). Στο ζητούμενο τώρα. Το νέο Skoda Kodiaq στη «βασική» diesel τουλάχιστον εκδοχή του δεν είναι το Value for Size, που ξέραμε, με την τιμή του να είναι στα 44.400 ευρώ. Μάλιστα με τα έξτρα που «φορούσε» το αυτοκίνητο της δοκιμής η τιμή ξεπερνάει τα 55 χιλιάρικα. Πάντως το στάνταρ εξοπλιστικό πακέτο έχει τα πάντα, με εξαίρεση τους προβολείς LED Matrix και το σύστημα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενων αναρτήσεων Dynamic Chassis Control (DCC Plus), που ξέρουμε (όπως και όλα τα άλλα ηλεκτρονικά και μηχανικά μέρη) από το ομογάλακτο νέο VW Tiguan. Είναι προφανές πως το νέο Skoda Kodiaq άλλαξε… status.

Σελίδα 1Δοκιμή: Νέο Skoda Kodiaq 2,0 TDI 150 PS DSG7
Σελίδα 2Πόσο έχει το diesel με τα 150 άλογα;
Σελίδα 3Εσωτερικό: Premium αίσθηση ποιότητας, top πρακτικότητα
Σελίδα 4Το τεράστιο πορτ-μπαγκάζ έγινε το μεγαλύτερο όλων των αυτοκινήτων
Σελίδα 5Κινητήρας-Κατανάλωση: «Ντιζελάρα» και αυτονομία ταξιδιού 1.000+ χιλιόμετρα
Σελίδα 6Στο δρόμο: Κυλάει με αρχοντιά και προσφέρει εξαιρετική άνεση
Σελίδα 7Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
AutoΤριτη
CADDY NEW EDITION