Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Εσωτερικό: Premium αίσθηση ποιότητας, top πρακτικότητα

 Σχολιάστε 
30.929 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2024)
Με ποιότητα υλικών και φινίρισμα που παραπέμπει σε premium κατασκευές, το εσωτερικό του νέου Skoda Kodiaq εκπέμπει μια έντονη «feel good» αύρα.
6 Φωτογραφίες »

Με ποιότητα υλικών και φινίρισμα που παραπέμπει σε premium κατασκευές, το εσωτερικό του νέου Skoda Kodiaq εκπέμπει μια έντονη «feel good» αύρα.

Χωρίς πολλά λόγια: Αν το προηγούμενο Skoda Kodiaq ήταν καλοφτιαγμένο, το νέο δείχνει πολυτελές και παραπέμπει σε premium κατασκευές εντός και εκτός του ομίλου VW. «Καθαρές» γραμμές, top ποιότητας αφρώδες πλαστικό ακόμα και γύρω από την κονσόλα (ακόμα και τα Audi έχουν σκληρό εκεί), καλόγουστο φινίρισμα, ευχάριστη εναλλαγή πλαστικών, δέρματος και εμφανών ραφών, ενώ συνολικά η «feel good» αύρα είναι στο τέρμα, όπως και η συνολική συναρμογή.


Καλοδεχούμενα τα smart dials, πιο εύχρηστο το μενού του infotaiment με στάνταρ 13άρα οθόνη και ψηφιακό πίνακα οργάνων.
6 Φωτογραφίες »

Καλοδεχούμενα τα smart dials, πιο εύχρηστο το μενού του infotaiment με στάνταρ 13άρα οθόνη και ψηφιακό πίνακα οργάνων.


Παράλληλα, έχει ενισχυθεί ο high-tech χαρακτήρας, αφού στην θέση του παραδοσιακού πίνακα οργάνων βρίσκεται τώρα μια πιο μοντέρνα οθόνη (VirtualCockpit) 10 ιντσών που συνεργάζεται για πρώτη φορά στο Kodiaq με Heads-Up Display. Αυτό δείχνει στο παρμπρίζ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να μάθει οδηγός. Η 13άρα (στάνταρ) οθόνη του infotainment (σαφώς με πιο εύχρηστο interface, αλλά ακόμα η εξερεύνηση στο μενού δεν είναι ιδεατή, ευτυχώς υπάρχουν και φωνητικές εντολές) είναι πλέον τοποθετημένη στο άνω άκρο της κονσόλας. Πριν ήταν ενσωματωμένη μέσα στην κονσόλα και πλέον δείχνει να αιωρείται, ούσα πιο ευκρινής και λειτουργική.

Aλλες σημαντικές αλλαγές είναι ότι ο επιλογέας του στάνταρ αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων είναι πλέον τοποθετημένος στην κολόνα του τιμονιού (όπως στο νέο VW Tiguan), οι κάθετοι αεραγωγοί δίπλα στην οθόνη έχουν γίνει οριζόντιοι και βρίσκονται κάτω από αυτήν. Και επιτέλους, πιο χαμηλά υπάρχουν 3 φυσικοί περιστροφικοί επιλογείς Smart Dials με δικιά τους οθονίτσα και άμεση πρόσβαση σε ρυθμίσεις: Ο αριστερός και δεξιός επιλογέας αφορούν τη θερμοκρασία του αέρα και τη θέρμανση του αντίστοιχου καθίσματος, ενώ ο μεσαίος είναι προγραμματιζόμενος: Επιλέγεις από μία έως τέσσερις λειτουργίες μεταξύ έντασης ηχοσυστήματος, ταχύτητας ανεμιστήρα κλιματισμού, έντασης φωτισμού, θερμοκρασίας, ζουμ πλοήγησης και τέλος προγράμματος λειτουργίας (Eco, Comfort, Normal, Sport και εξατομικευμένο).

Σελίδα 1Δοκιμή: Νέο Skoda Kodiaq 2,0 TDI 150 PS DSG7
Σελίδα 2Πόσο έχει το diesel με τα 150 άλογα;
Σελίδα 3Εσωτερικό: Premium αίσθηση ποιότητας, top πρακτικότητα
Σελίδα 4Το τεράστιο πορτ-μπαγκάζ έγινε το μεγαλύτερο όλων των αυτοκινήτων
Σελίδα 5Κινητήρας-Κατανάλωση: «Ντιζελάρα» και αυτονομία ταξιδιού 1.000+ χιλιόμετρα
Σελίδα 6Στο δρόμο: Κυλάει με αρχοντιά και προσφέρει εξαιρετική άνεση
Σελίδα 7Η γνώμη μας & Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
AutoΤριτη
CADDY NEW EDITION