ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
`Αν και εικονικά φτιαγμένη είναι άκρως γοητευτική και πολυτελής.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

`Αν και εικονικά φτιαγμένη είναι άκρως γοητευτική και πολυτελής.

Εφικτή η Mercedes 350SE;

2.260 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2017)

Βάσει της ξεχωριστής Mercedes W108, σχεδιαστές δημιούργησαν μια σύγχρονη έκδοση Coupe που χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα γραμμή και το μεγάλο αμάξωμά της, δίνοντας μια γεύση από το μέλλον.

Στο σύγχρονο αυτοκινητιστικό κόσμο, οι μάρκες ανά τον κόσμο, παράγουν μοντέλα των οποίων ο σχεδιασμός αποτελείται κατά κύριο λόγο από στρογγυλεμένες άκρες και ρέουσες γραμμές. Αυτό όμως δεν συνέβαινε, εάν κοιτάξουμε κάποιες δεκαετίες πίσω.

Εμφανή είναι τα στοιχεία της Mercedes W108 στο σχεδιασμό της 350 SE.

Εμφανή είναι τα στοιχεία της Mercedes W108 στο σχεδιασμό της 350 SE.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα στα αυτοκίνητα του παρελθόντος κυριαρχούσαν οι επίπεδες επιφάνειες, το πλήθος γωνιών και οι οριζόντιες γραμμές στο αμάξωμα. Τι συμβαίνει όμως εάν συνδυάσουμε αυτές τις δύο διαφορετικές φιλοσοφίες σχεδιασμού σε μια; Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Mercedes 350 SE που απεικονίζεται παρακάτω.
Σχεδιασμένη από τον Daniel Handler και τον Eugen Schlee, οι οποίοι άντλησαν την έμπνευσή τους από την Mercedes W108, αυτό το πρωτότυπο σχεδιαστικό επίτευγμα αναμειγνύει στοιχεία του παρελθόντος και της τρέχουσας σειράς των μοντέλων της Mercedes.

Ως εκ τούτου, παρατηρούμε ένα «μεγάλο» και μακρύ αμάξωμα, με στρογγυλά μπροστινά και οπίσθια φανάρια, μικροσκοπικούς καθρέπτες και μια άνιση σχεδιαστική γραμμή κατά μήκος του αυτοκινήτου.
Ίσως να θεωρείται ανέφικτο, το να υιοθετήσει η Mercedes ένα τέτοιο σχέδιο για κάποιο μελλοντικό της μοντέλο, όμως θα ήταν σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε ένα τέτοιο αυτοκίνητο στους δρόμους κάποια στιγμή.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NISSAN