Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
8 νέοι κινητήρες, έως 17% χαμηλότερη κατανάλωση
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

8 νέοι κινητήρες, έως 17% χαμηλότερη κατανάλωση

82.391 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2019)

Ομολογουμένως κανείς άλλος κατασκευαστής δεν έχει τόσο μεγάλη γκάμα κινητήρων. Τα ράφια του Volkswagen Group έχουν κινητήρες για όλα τα γούστα και το Golf, ως η απόλυτη ναυαρχίδα, «ψώνισε» σχεδόν τα πάντα με αποτέλεσμα η οικογένεια των κινητήρων του να ορίζεται με όποιο ακρωνύμιο φανταστείς (TSI, TDI, TGI, eTSI, eHybrid) και να προσφέρει κινητήρες από 90 έως 300 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πιο αναλυτικά, η γκάμα του Golf 8 περιλαμβάνει αρχικά δύο 3κύλινδρους TSI απόδοσης 90 και 110 ίππων, δύο νέους 4κύλινδρους 115 και 150 ίππων που λειτουργούν σε κύκλο Miller και υπόσχονται χαμηλή κατανάλωση και ρύπους, καθώς και ένα νέο TDI που διαθέτει διπλό σύστημα διπλού ψεκασμού NOx, κάτι δηλαδή που είδαμε και στο νέο Passat.

Συνεχίζοντας, το Golf 8 είναι το πρώτο μοντέλο της Volkswagen με 5 υβριδικούς κινητήρες και σύστημα 48 Volt που με τη σειρά τους υπόσχονται επίσης χαμηλότερη κατανάλωση κατά 10 % στην πράξη (WLTP). Συγκεκριμένα ο eTSI κινητήρας (mild hybrid) θα διατίθεται σε 3 επίπεδα ισχύος (110, 130 και 150 άλογα), ενώ οι εκδόσεις eHybrid (plug-in) θα αποδίδουν 204 ή 245 άλογα από το υβριδικό σύστημα με τον 1,4 TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα. Αμφότερες θα μπορούν να κινούνται ηλεκτρικά, για όση ενέργεια έχει η 13 kWh μπαταρία ιόντων λιθίου.

Περισσότερα τεχνικά στοιχεία για τους κινητήρες του μοντέλου θα ανακοινωθούν σύντομα, η ουσία όμως πάλι είναι πως το νέο Golf, ως η ναυαρχίδα του ομίλου έρχεται να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Autotriti.gr