ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σε ένα πλαίσιο που θα αφορά τις μετακινήσεις, θα χτίσει η Uber το νέο της στόλο που θα εξοπλίζεται από τη Mercedes-Benz.

Σε ένα πλαίσιο που θα αφορά τις μετακινήσεις, θα χτίσει η Uber το νέο της στόλο που θα εξοπλίζεται από τη Mercedes-Benz.

Eπιτυχία Daimler & Uber

1.743 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2017)

Τα χέρια έδωσαν η Daimler και η Uber, προκειμένου η Γερμανική μάρκα να εξοπλίσει την εταιρεία με νέα ημι-αυτόνομα μοντέλα, σκοπεύοντας να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον μελλοντικό τρόπο μετακινήσεων.

Η Daimler υπέγραψε πρόσφατα μια συμφωνία με την εταιρεία Uber, η οποία αναφέρεται στον αριθμητικό εξοπλισμό με αυτόνομα μοντέλα της Mercedes-Benz, τα οποία θα ενισχύσουν το στόλο της Uber.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες της συνεργασίας αυτής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη, όμως σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Daimler, η Γερμανική φίρμα θα εξοπλίσει με την Uber με αυτοκίνητα, έτσι ώστε να εξυπηρετεί το παγκόσμιο δίκτυό της.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο, ποια μοντέλα της Mercedes θα τροφοδοτήσουν την Uber, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την E-Class, το πιο εξελιγμένο μοντέλο της φίρμας-στο πεδίο της ημι-αυτόνομης οδήγησης-μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Daimler AG και επικεφαλής της Mercedes-Benz Cars, Dieter Zetsche, η Daimler έχει ως στόχο να είναι ηγέτης στην αυτόνομη οδήγηση, μια από τις πιο συναρπαστικές πτυχές στην επανεφεύρεση της κινητικότητας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS