Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Γ. Ασμάτογλου: «Σταθερή η τιμή της βενζίνης αυτή τη βδομάδα»

Γ. Ασμάτογλου: «Σταθερή η τιμή της βενζίνης αυτή τη βδομάδα»

2.053 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2022)

Η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης δεν θα παρουσιάσει αυξομειώσεις αυτή την βδομάδα σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, κ. Γιώργο Ασμάτογλου.

Δεν θα δούμε ούτε μείωση ούτε αύξηση των τιμών

Σταθερή θα παραμείνει η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης αυτή την βδομάδα σύμφωνα με την εκτίμηση του αντιπροέδρου του Συνδέσμου Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργο Ασμάτογλου, ο οποίος μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Λίγο πάνω από τα 2 ευρώ/λτ. η τιμή της αμόλυβδης

Σύμφωνα με τον κ. Ασμάτογλου, η μέση τιμή της αμόλυβδης πανελλαδικά είναι στα 2,050 ευρώ ανά λίτρο και «λίγο πιο κάτω είναι το πετρέλαιο, το οποίο επηρεάζει ως κόστος ενέργειας τα παραγόμενα προϊόντα και τα καταναλωτικά αγαθά», όπως υπογράμμισε.

Κλειδί η επιδότηση στο πετρέλαιο

Ειδικά για το πετρέλαιο κίνησης, ο ίδιος δήλωσε πως η τιμή του είχε ανοδική πορεία και πως η επιδότηση των 15 λεπτών βοήθησε στο να κρατηθεί το κόστος του χαμηλά. «Αν η κυβέρνηση σταματήσει αυτά τα 15 λεπτά, η τιμή του πετρελαίου θα φτάσει την αντίστοιχη της αμόλυβδης και θα είναι ίση με τις τιμές που έχει σήμερα και η Ολλανδία, η οποία είναι η ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι αυτό ισχύει για τα μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς στις απομακρυσμένες περιοχές και στη νησιωτική Ελλάδα οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
Citroen